Taksistas susidorojo su klaipėdiečių pora?

Uostamiesčio policijos pareigūnai tiria klaipėdiečių pranešimą apie keistą savaitgalio nakties įvykį. Pora pranešė policijai, kad, kilus konfliktui su taksistu dėl paslaugos kainos, vyras ir moteris buvo žiauriai sumušti ir apvogti.

34 metų vyras ir 39-erių moteris sekmadienio naktį senamiestyje linksminosi iki paryčių. Apie 4 val. jie sėdo į taksi ir iš baro Žvejų gatvėje paprašė juos nuvežti į Kuosų gatvę.

Konfliktas su taksistu, pasak pareiškimą policijai parašiusių klaipėdiečių, prasidėjo tada, kai jis pareikalavo vos už kelių kilometrų kelionę sumokėti 20 eurų. Klientai esą pareiškė pretenzijas dėl neįjungto taksometro bei pernelyg didelės kainos už paslaugą.

Taksistas trenkė vyrui į galvą, šis nugriuvo ir sudaužė savo mobiliojo ryšio telefoną.

Pasak pareiškimo, netrukus į įvykio vietą atvažiavo penki ar šeši nepažįstami vyrai ir žiauriai su pora susidorojo: suplėšė vyro striukę, atėmė iš jo 50 eurų, iš moters rankinės pavogė 200 eurų ir sudaužė jos telefoną.

Pareiškėjai pranešė, kad vienam jų padarytas nuostolis siekia 1850 eurų, o antrasis patirtą žalą įvertino 920 eurų.

Pareigūnai bandys aiškintis, kokios taksi bendrovės vairuotojas tąnakt vežė porą, tikslins įvykio aplinkybes ir bandys suprasti, kodėl apie tokį drastišką nusikaltimą klaipėdiečiai pranešė tik po keturių dienų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

marius

marius portretas
nu jo po 4 dienu prisimine.butu buve teisus ta pacia minute butu policija kviete. turnut baisiai mandrus panele ir vaikinas

tas

tas portretas
taksistas nuo dusmano skiriasi skiauteres dydziu nebent.Tu palik savo numeri kad issikviest galeciau .Cia internete juk adreso neskelbsiu.

taxistas j

taxistas j portretas
Jus asilai skirkite taksi vairuotojus ir DUSMANUS TADA KOMENTUOKIT. O CIA TAS DEBILAS KURIS KOMENTUOJI KAD PORA TAKSISTU SUDAUZYTI NORI TAI SAKYK ADRESA ATVAZIUOSIU NUVEZIU MANDRAS LABAI
VISI KOMENTARAI 25

Galerijos

Daugiau straipsnių