Per šventes uostamiestyje – smurtas ir vagystės

Pastarąją parą uostamiestyje pasižymėjo ilgapirščiai ir smurtautojai. Pastarieji ne tik į darbą paleido kumščius, bet ir švaistėsi peiliais.

Senamiestyje – užpuolimas

Penktadienį policijos pareigūnams buvo pranešta apie užpuolimą Klaipėdos senamiestyje.

1989-aisiais gimęs vyras pasakojo, jog gruodžio 24 d. naktį, apie 2 val., senamiestyje buvo užpultas, sumuštas ir apiplėštas.

Užpuolikai iš nukentėjusiojo pasisavino mobilųjį telefoną „Iphone 6S“. Užpultasis patyrė 700 eurų nuostolį.

Tiesa, užpultas vyras negalėjo apibūdinti nei užpuolikų išvaizdos, nei įvardyti kiek jų buvo, mat pats incidento metu buvo neblaivus.

Nesnaudė smurtautojai

Tos pačios dienos rytą policijos pareigūnai sulaukė ir dar vieno pranešimo apie smurtaujančiuosius.

Apie 6.30 val. buvo pranešta apie įsisiautėjusį konfliktą Ryšininkų gatvėje. Paaiškėjo, kad neblaivi gyventoja peiliu subadė sugyventiniui kojas. Smurtautoja uždaryta į areštinę.

Pareigūnai vos tik prasidėjus šventiniam savaitgaliui skubėjo valdyti ir prie vieno uostamiesčio barų tarp dviejų draugų įsiplieskusio konflikto. Muštynių metu vienam jų dalyviui lūžo nosis.

Policijos pareigūnams pastarąją parą teko skubėti malšinti ir daugiau panašių konfliktų – kumščius į darbą leido tiek vyrai, tiek dailiosios lyties atstovės.

Darbavosi vagys

Šventinę parą Klaipėdoje aktyviai darbavosi ir ilgapirščiai. Uostamiesčio pareigūnams pranešta apie keletą vagysčių.

Į policijos pareigūnus kreipėsi vienos jaunos klaipėdietės tėvai, kurie paaiškino, jog iš vieno didžiųjų prekybos centrų grįžusi dukra papasakojo, kad iš jos buvo pavogtas mobiliojo ryšio telefonas „Samsung“. Nuostolius nukentėjusieji įvertino 400 eurų.

Penktadienį kiek po vidurdienio pranešta ir apie dar vieną ilgapirščių darbelį. 1991-aisiais gimęs klaipėdietis pranešė, jog iš užrakinto automobilio „Mercedes Benz“ vagys, nepalikę jokių įsilaužimo žymių, pagrobė automobilyje buvusią multimediją.

Praėjusią parą pranešta ir apie pavogtus šoninius BMW markės automobilio veidrodėlius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Vikas

Vikas portretas
Pranese, kreipesi... O turetu buti: sugauti nusikaltimo vietoje, nusikaltimui uzkirstas kelias... Kada is kabinetu iseis, musu angelai sargai?
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių