Susileisti dozės – į laiptinę

Uostamiestyje abstinencijos kamuojami narkomanai susileisti dozės nesibodi viešai. Vienas vyras tai bandė padaryti daugiabučio namo laiptinėje.

Incidentas įvyko šeštadienio vakarą, apie 20.10 val., Žardininkų gatvėje. 31 metų klaipėdietis laiptinėje buvo pasidėjęs švirkštus ir, kaip spėjama, rengėsi vartoti narkotikus.

Patruliai sulaikė įtariamąjį. Jis turėjo ir įtartinos medžiagos. Sulaikytasis gyvena bendrabutyje, esančiame Minijos gatvėje.

Policija pradėjo tyrimą dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti.

Tai ne pirmas su narkotikais susijęs įvykis uostamiestyje šį savaitgalį. Penktadienio ryte bendrabutyje, esančiame Debreceno gatvėje, rastas negyvas 32 metų benamis.

Spėjama, kad jis vartojo narkotikus. Būtent kvaišalai ir galėjo tapti jo mirties priežastimi.

Pirminės apžiūros metu ant vyro kūno smurto požymių nerasta. Uostamiesčio policija dėl įvykio pradėjo tyrimą. Tiksli benamio mirties priežastis paaiškės po ekspertizės.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Saulius

Saulius portretas
Kodęl nesuima narkomano prie Žadrės, su ramentais kur vaikšto, ir platina narkotikus. Jis kasdien sukinėjasi prie lombardo.Tai niekam nerūpi, kur policija?

;(

 ;( portretas
Kai tai bus tavo vaikas ar tu taip pat šnekėsi? Serga žmonės, o vietoj gydymo sodinti! Nu absurdas? Imkit pavyzdį iš Olandijos ir viskas tuom pasakyta!

Buja

Buja portretas
Kada narkomanus prades i cype sodinti? Sumazes narkomanu, nebeliks paklausos narkotikams... Uzsidarys "auksine gysla" visiems...
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių