Susidūrusi su mašina žuvo briedė

Trečiadienį Klaipėdos Pamario gatvėje netikėtai į kelią išbėgusi žuvo briedė. Eismo nelaimė uostamiestyje įvyko po vidurdienio.

Merginos vairuojamas automobilis važiavo nuo Klaipėdos Girulių link. Tarp Melnragės ir II Melnragės į kelią nuo jūros pusės išbėgo suaugusi briedė. Vairuotoja nespėjo pamatyti stambaus žvėries.

Nuo smūgio gyvūnas tiesiog užvirto ant „Mazda 6“ variklio dangčio, suskeldėjo priekinis langas. Briedė nukrito nuo automobilio ir apie 15 metrų nušliaužusi į miško gilumą nugaišo.

Automobiliu važiavusi mergina ir jos mama nenukentėjo, tik labai išsigando.

„Mazda“ nuo susidūrimo su gyvūnu liko gerokai aplamdyta.

Šioje vietoje kelio ženklai įspėja vairuotojus apie galimą gyvūnų pasirodymą, dėl tos pačios priežasties ribojamas greitis.

Po valandos į įvykio vietą atvažiavo policijos ir gyvūnų globėjų ekipažai.


Šiame straipsnyje: briedisnelaimėsavarija

NAUJAUSI KOMENTARAI

taigi

taigi portretas
Geriau rinktis medį nei briedį. Šiuo atveju vairuotojai pasisekė,kitą sykį briedis stogą prispaus iki sėdynės. Tai reikia psichologiškai ir palavinus vairavimo gebėjimus, nesitrenkti tiesiai į mirtį.

liudininke

liudininke portretas
greitis tikrai nebuvo didesnis nei 60 km\h. būtų viršijamas - nuo stiklo neliktų nė pėdsako ir kažin ar apsieitų be žmonių aukų. iš tikrųjų, galėjo važiuoti ir 40 km\h - kai prieš ratus išlekia tas didžiulis gyvūnas (būtent išlekia) , sustabdyti automobilį ar išvengti susidurimo nelieka šansų..

Vairuotoja nespėjo pamatyti stambaus žvėries.

Vairuotoja nespėjo pamatyti stambaus žvėries. portretas
zurnalistas , tu ben pats supranti ka cia parasei?
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių