Suoliukai patraukė ilgapirščių dėmesį

Pietinėje Klaipėdos miesto dalyje nerimsta suoliukų niokotojai. Neseniai kažkas pasidarbavo netoli I.Simonaitytės kalno. Gyventojai svarstė, gal žmonėms jų visai nereikia.

"Tiesiog trūksta žodžių. Prie I.Simonaitytės kalno atsirado tikras suoliukų naikintojas. Maža to, suoliuko dalys ant žemės voliojasi jau kokį mėnesį ir niekas jų nesutvarko", – susierzinęs dėstė vienas klaipėdietis.

Esą labiausiai piktina tai, kad chuliganai darko itin dažnai lankomą ir gyventojų pamėgtą vietą.

"Tai gal iš viso geriau nieko nestatyti ir neleisti pinigų vėjais, jei žmonės yra tokie laukiniai?", – klausė pašnekovas.

Suoliukų laužytojai ne tik kelią nepatogumų miestiečiams, bet pridaro finansinių nuostolių Klaipėdos miesto savivaldybei. Įrengti juos kainuoja nemažus pinigus, taip pat užkrauna papildomo darbo tvarkdariams.

Klaipėdos savivaldybės Miesto ūkio departamento direktorius Liudvikas Dūda tikino, jog atvejai, kai suolai pavagiami, yra reti. Kur kas dažniau ilgapirščiai juos subraižo, apipaišo arba šie per laiką susidėvi.

Priklausomai nuo kokybės ir įmantrumo, vienas suoliukas savivaldybei atsieina nemenką sumą. Paprastesni kainuoja apie 200 eurų, o su atlošais – dvigubai daugiau.

"To, kas patinka, niekas neniokoja. Gal kažkam nepatiko, todėl ir išardė? Nusiųsiu informaciją Miesto tvarkymo skyriui. Darbuotojai, atsakingi už inventoriaus priežiūrą nuvažiuos ir sutvarkys. Šiaip tai labai negražiai žmonės elgiasi. Vadinasi, klaipėdiečiai nemyli savo miesto. Juk atstatymas kainuos pinigus. Didesnis šių suoliukų remontas numatomas pavasarį", – aiškino L.Dūda.



NAUJAUSI KOMENTARAI

serganti

serganti portretas
Gal, sakau, tie ilgapirščiai galėtų atitempti bent pora suoliukų prie universitetinės ligoninės į tą tarpą nuo autobusų stotelės iki onkologijos korpuso, nes valdžiai nė motais. Atstumas sveikiesiems atrodo tik keli metrai, o sergantiems- visas kilometras. Vasarą, užejus silpnumui, sėdamės ant žolės, bet žiemą tai šaltoka.. Tikrai mieste trūksta šeimininko. Jei valdantieji nežino kas mieste negerai, tegul klausia gyventojų, bent jau jų komentarus paskaitinėja, bet, pasak J.Erlicko, kas aniem rūp..

...

... portretas
Jei gera sutartis, tai dieną statai, naktį laužai...

Anonimas

Anonimas portretas
uztat prie Trobos kiek suoliuku pristate ir aplink ,kokius 200 turbut ,matyt kazkas is valdzios uzsipirko ir pasidare geshefta, o draugystes parke ar prie simonkes klano su ziburiu geru oru nerasi atsisest
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių