Sulaikyti du įtariamieji ginkluotu parduotuvės plėšimu (nusikaltimo video)

  • Teksto dydis:

Uostamiesčio policijos pareigūnai per porą dienų išaiškino ginkluotą plėšimą, per kurį įtariamieji pasikėsino Klaipėdoje, Rambyno gatvėje, apiplėšti maisto prekių parduotuvę.

Pirmadienį apie 18 val. 30 min. į parduotuvę Rambyno gatvėje įsiveržė du kaukėti vyrai, vienas jų pardavėjai grasino ginklu bei pareikalavo atiduoti kasoje buvusius pinigus.

Pardavėjai pradėjus priešintis, įtariamieji prieš ją panaudojo fizinę jėgą ir išrovė kuokštą plaukų. Plėšikams kasos pinigų pagrobti nepavyko, kadangi moteris nuspaudė pavojaus mygtuką. Įtariamieji, supratę, kad pardavėja iškvietė pagalbą, iš parduotuvės pasišalino, nieko iš jos nepagrobę.

Trečiadienį sulaikyti du įtariamieji – 1990 ir 1992 metais gimę neteisti asmenys.

Per kratą vieno iš įtariamųjų namuose rastas legaliai įsigytas revolveris „ME38 Compact-G“, kaukė, drabužiai. Kito įtariamojo per plėšimą naudota kaukė bei drabužiai aptikti jo draugo automobilyje.

Įtariami asmenys sulaikyti, sprendžiamas klausimas dėl kardomosios priemonės – suėmimo skyrimo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ryklys

Ryklys portretas
Tokiu nusikaltimu tik dauges.

nevagis

nevagis portretas
Duokit darbo ir neleiskit darbdaviams rinktis va tada ir nebeliks vagysciu, o tai matai dabar pasirinkimo darbdaviams laisve rankioja ale geriausius, o tiems kurie lieka nuosaly nelieka nieko kito kaip vogt gi norisi netik pavalgyt...
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių