Sulaikytas nelegalius degalus vežęs vyras

  • Teksto dydis:

Parėjusią savaitę Klaipėdos AVPK Jūrų uosto policijos pareigūnai patruliuodami Smiltelės gatvėje pastebėjo įtartiną automobilį "Audi A6".

Mašinos vairuotojas, gimęs 1974 m., pastebėjęs policijos automobilį manevravo iš vienos juostos į kitą. Automobilis buvo sustabdytas – pareigūnai vairuotoją norėjo įspėti, kad atidžiau vairuotų transporto priemonę.

Sustabdžius automobilį paaiškėjo, kad vairuotojas neturi teisės vairuoti. Taip pat automobilio bagažinėje rasti trys plastikiniai 20 litrų talpos indai, kurie buvo pilni benzino.

Taip pat viena 25 litrų talpa, kurioje buvo apie 20 litrų benzino. Viso aptikta apie 80 litrų benzino.

Vairuotojas paaiškino, kad benziną įsigijo savo reikmėms, įsigijimo dokumentų neturėjo.

Pradėtas tyrimas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Pastebėjimas

Pastebėjimas portretas
Viska drausiti, bausti, branginti ir atimti proto visai nereikia

Erzelis

Erzelis portretas
Anonime>pirk,mokėk ir išsaugok pirkimo čekį ...

Anonimas

Anonimas portretas
kokia tau dar nelegali prekė ? traukti asmeni atsakomybėn remiantis prielaidom ? jei neturiu cekio (kurio galiu ir netureti), tai dar nereiskia, kad as kura isigijau nelegaliai ... as suprantu, kai veza ne 50, ne 80, o 800 litru, garaze, ar dar kur, dar randa kuro, tuomet galima tempti ant to, kad isigyta nelegaliai, bet dabar, žmogus vežasi 3 kanistrus, kuriuos isigijo pries 3 ar daugiau menesio, ir nepasieme, neranda, neissaugojo cekio. Galima butu kalbeti apie atsakomybe uz pirkimo dokumento neissaugojima, ir tai dar reiktu irodyti, kad tycia neissaugojai (o jei gaisras, sudege, isbluko ir pan.), kaip tuomet ?
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių