Subadytas jaunuolis pateikė neįtikėtiną versiją

Kodėl skaudžiai nuo užpuoliko nukentėjęs vaikinas meluoja apie sužalojimo aplinkybes? Atsakymo į šį klausimą ieškantys pareigūnai mano, kad jis gali atskleisti nemalonią aukai tiesą.

Ketvirtadienį 1.11 val. keli draugai rado savo bičiulį Bandužių g. daugiabučio namo laiptinėje sunkiai sužeistą. Greitosios medikai 23 metų jaunuolį skubiai išgabeno į ligoninę, vaikino būklė buvo itin sunki.

Medikai diagnozavo nukentėjusiajam sunkius durtinius sužalojimus pilvo, krūtinės srityse, kojoje bei rankoje.

Aiškindamiesi šį įvykį pareigūnai sužinojo, kad tą vakarą vakarojęs su draugais jaunuolis staiga dingo, bičiuliai ėmėsi jo ieškoti ir rado laiptinėje.

Vaikinas spėjo paaiškinti, kad susižeidė nugriuvęs ant stiklų, tačiau ši versija nei medikų, nei policininkų neįtikino.

Pareigūnai įtaria, kas galėjo sunkiai sužeisti klaipėdietį. Kodėl tai atsitiko, aiškinsis Kriminalinės policijos sunkių nusikaltimų tyrimo valdybos pareigūnai.

Medikų teigimu, vaikinui padaryti sunkūs kūno sužalojimai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

nika

nika portretas
kalifornija ir naktine parduotuve yra didziausias mustyniu pradzios centras. ir pareigunai tai zino, zino kad kalifornijoje renkasi pilna nepilnameciu kurie tikrai ne limonada geria, ir paskambinus 112 pranesus kad ten nepilnameciu yra kalifornijos seimininka patys pareigunai informuoja ir greit buna isvaromi nepilnamaciai.

???

??? portretas
Lai stebi "kalifornija"naktinė parduotuve... Kad viskas prasideda ten... Kur tik ziuri musu pareigunai...

žinau

žinau portretas
jis norėjo eit namo, o jo neišleido, pasivijo ir sumušė.
VISI KOMENTARAI 15

Galerijos

Daugiau straipsnių