Skandalingasis G. Einikis – vėl areštinėje

Aukštaūgis Gintaras Einikis vėl savaitgalį praleido uostamiesčio areštinėje. Šį kartą žmona jį apskundė todėl, kad vyras jai spyrė.

Šeštadienį vakare pakliuvęs į areštinę smurtu prieš perpus smulkesnę žmoną pagarsėjęs G.Einikis tik pirmadienio pavakare buvo išleistas į laisvę.

Policiją į poros namus Rumpiškės gatvėje iškvietė pati Jurgita Einikienė. Moteris skundėsi, kad sutuoktinis ją spardė. Baimindamiesi sunkesnių smurto pasekmių pareigūnai buvusį krepšininką išgabeno iš namų.

Šios šeimos istorija primena kitų nuolat dėl smurto namuose policijos lankytų šeimų likimus. Ne vienoje jų būta tragedijų, kai daugybę kartų policijos pagalbos prašiusios moterys jau po dienos smurtautojams atleisdavo, o galiausiai ne viena jų žuvo nuo sunkios sutuoktinio rankos.

Einikiai augina mažą vaiką, todėl girto vyro siautėjimai namuose labiausiai žaloja mažylio psichiką.

Vaikų teisių apsaugos tarnybai ši šeima taip pat gerai žinoma, kaip ir policijai.

Tarnybos vadovė Gražina Aurylienė neslėpė, kad su abiem šios šeimos nariais nuolat bendrauja socialiniai darbuotojai. Tiesa, pirmadienį apie savaitgalio įvykius tarnybos darbuotojams dar nebuvo pranešta.

Buvęs krepšininkas šeštadienį apie 16.20 val. įpūtė į alkoholio matuoklį 2,97 promilės.

Tiesa, panašu, kad paskutinio tėvų konflikto jų vaikas nematė, mažylio namuose tuo metu nebuvo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Olivijai

Olivijai portretas
Taip, Jūs esate absoliučiai teisi!!!! Mūsų (šiuo atveju iš komentarų galima spėti, kad tik vyrai) visuomenės žvėriškumas yra nesuvokiamas!

Olivija

Olivija portretas
Baisu skaityti kai kuriuos komentarus.Juos tikrai rašo žmonės,neturintys empatijos.Tikiu,kad jiems svarbiau BMW ir sportinis kostiumas.Tokie gi nežino,kad sportinis kostiumas yra skirtas sportuoti.Žmogaus garbė ir orumas kai kam yra nesuprantamos sąvokos.Kaip baisu...Kur mes einame...?Žmonės,pabuskime,apsižvalgykime ir pasidžiaukime išaušusia diena,vaiko šypsena, garuojančia kava.Kiek to gyvenimo...Pabandykime kiekvienas pasakyti kasdien bent 5 komplimentus žmonai,kaimynui,kolegai...Ir viskas sugrįžtų 10-teriopai.O savo pyktį suleisti į boso kriaušę, 10 km ėjimo ar paplaukiojimo baseine...O jei neįmanoma eiti kartu,galima pasukti ir kitu taku...Pabuskime ir supraskime,kad geriau juoda duona,bet laisvas kvėpavimas nei prabangus šampanas su smurto purslais...

bet ta jo žmona

bet ta jo žmona portretas
trūkst tikrai jai-reikia gydyt ,ar ką
VISI KOMENTARAI 23

Galerijos

Daugiau straipsnių