Šilutės rajone – neblaivaus vairuotojo avarija

  • Teksto dydis:

Šilutės rajone neblaivus ir teisės vairuoti neturintis vairuotojas susidūrė su dar dviem automobiliais.

Avarijoje nukentėjo jos kaltininkas ir dar du kitu automobiliu važiavę žmonės.

Eismo nelaimė įvyko sekmadienį apie 10.44 val. Virkytų kaimo teritorijoje, kelyje Kvėdarna–Švėkšna–Saugos, pranešė policija.

Automobilis „VW Golf“, vairuojamas neblaivaus, neturinčio teisės vairuoti 20-mečio šio rajono gyventojo, draudžiamoje vietoje (kelio vingyje) lenkė automobilį „Nissan Primera“, vairuojamą 44-erių vyro ir jį kliudė. Avarijos kaltininkas dar atsitrenkė į priešpriešinio eismo juosta važiavusį automobilį „Nissan X-Trail“.

Šio įvykio metu sužeisti trys žmonės: „Nissan X-Trail“ automobilio 52-ejų vairuotojas ir 50 metų keleivė bei „VW Golf“ vairuotojas.

20-mečiui nustatytas lengvas 1,14 promilės girtumas. Jis paguldytas į ligoninę.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Pažadėjusi

Pažadėjusi portretas
Europai mažinti avaringumą Lietuva keliuose pristatė begalę greičio slopinimo kalnelių, salelių, tvorelių, greičio matuoklių (net labai brangių) ir t. t., tačiau nepajudėjo iš vietos kovoje su tokiais vyrukais: be teisių, nedirbančiais, geriančiais ir vairuojančiais. Baudų jis nemoka, niekada nedirbs, nes antstoliams atiduos atlyginimą, už jo gydymą apmokės valstybė, o jis pasveikęs vėl sės prie pigaus automobiliuko vairo ir kažką suluošins ar užmuš... Visi žinome, kad jis tai neišvengiamai darys. O ką įstatymų leidėjai?
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių