Šilutėje ant žolės šalia girtos motinos rėpliojo kūdikis

Girta motina, užmigusi lauke, sukėlė pavojų su ja buvusiam savo nė metų neturinčiam sūneliui. Laimė, žvarbią dieną žeme ropojęs mažylis nesusirgo.

Girta motina, užmigusi lauke, sukėlė pavojų su ja buvusiam savo nė metų neturinčiam sūneliui. Laimė, žvarbią dieną žeme ropojęs mažylis nesusirgo.

Vėlų antradienio vakarą iš Šilutės į Klaipėdos vaikų ligoninę buvo atgabentas aštuonių mėnesių berniukas. Pareigūnams buvo kilę įtarimų, kad vaikelis gali būti patyręs galvos traumą – ant jo skruosto matėsi nubrozdinimo žymės.

Tą patį vakarą medikų apžiūrėtas mažylis neatrodė patyręs traumą ar apsirgęs nuo sušalimo. Tyrimai parodė, kad jis visiškai sveikas.

Berniuko motina pakliuvo į areštinę, mat tą dieną Šilutėje jauna moteris, būdama girta, užmigo viešoje vietoje. Žmonės pamatė ją gulinčią ant žolės, o jos sūnelį ropinėjantį aplinkui.

Iš Vaikų ligoninės vaikas pateko į Klaipėdos sutrikusio vystymosi kūdikių namus, kur bus laikomas, kol bus išspręsta, kas jį toliau augins.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Vaidai

Vaidai portretas
Lietuvių kalboje dalelytės "da" ( žodyje dasirita) nėra. Būkime raštingais!

Ir iš kur Šilutėj tokia atsirado?

Ir iš kur Šilutėj tokia atsirado? portretas
Anksčiau, tai tik Melnragėj plakatas autobusų stotelėj, garsiai šaukė apie girtas "Motynas", tai jos matyt iš ten į "periferiją" pasuko :)

Svaja

Svaja portretas
Kam tokios išvis gimdo? Kad pašalpas iš valstybės gaut? Tokioms išvis užsiūt ten viską, kad daugiau neperėtų vaikų ir neluošintų jų gyvenimų.
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių