Siaubas: teisiamas žagintojas vėl ieškojo aukų

Klaipėdoje pasikėsinta išžaginti moksleivę. Paaiškėjo, kad seksualinių įgeidžių siekė šiuo metu už mažametės išžaginimą teisiamas 24 metų vyras.


 

Klaipėdoje pasikėsinta išžaginti moksleivę. Paaiškėjo, kad seksualinių įgeidžių siekė šiuo metu už mažametės išžaginimą teisiamas 24 metų vyras. Nusikaltimą iškrypėlis galėjo planuoti.

Vyras daugiabučio laiptinėje palūkuriavo, kol ketvirtadienio rytą į darbą išskubės jo kaimynė. Tikėtina, kad įtariamasis buvo nusižiūrėjęs kaimynės mergaitę. Nors mergina jau buvo sulaukusi 18-os metų, tačiau vis dar mokosi mokykloje. Mergaitė iš pažiūros atrodo jaunesnė, nei yra iš tiesų.

Nusikaltėlis laukė, kol mergaitė atvers buto duris. Vos joms prasivėrus, vyras įėjo į vidų, užspaudė ranka moksleivei burną, kad ši nešauktų. Tuo metu prievartautojas pastūmė auką, ši griuvo ir sužalojo pakaušį.

Mergina sugebėjo išsisukti iš prievartautojo rankų. Klaipėdietė suvaldė situaciją užvesdama su įsibrovėliu kalbą ir sugebėjo jį gražiuoju išprašyti iš namų. Netrukus įsibrovėlis pasišalino. Mergina užsirakino duris ir paskambino mamai.

Šioji kvietė policiją. Patruliai netrukus sulaikė 24 metų įtariamąjį.

Paaiškėjo, kad šis veikėjas šiuo metu yra teisiamas už seksualinį nusikaltimą. Jis įtariamas Derceklių kaime išžaginęs mažametę.

Tas, kas išžagino mažametį asmenį, baudžiamas laisvės atėmimu nuo penkerių iki penkiolikos metų.

Įvykį tiria policija.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kodėll

Kodėll portretas
tiek mažai?!!!!!!!!!!!!!!!

Klaipėda

Klaipėda portretas
Nesuprantu, yra teisiamas , bet vaikšto laisvėje ir toliau planuoja nusikaltimus, ir bando žaginti vaikus. Ar bus tvarka kada nors? Kas darosi? Savų iškrypėlių pilna, dar nori pabėgėlius įsileisti. Savam kieme tvarkykitės, valdininkai

Ner zdz

Ner zdz portretas
Tokius urodus tik šaudyt nachui arba nukankinti negyvai pydara juokinga kai Lietuvos istatymai baudzia uz kanapes ar kitas smulkmenas daugau nei pedofila ar uz nuzudyma graudu graudu va tau ir Lietuva!!! Tokius pidarus pedofilus tokius akmenim uzmetyt ir palikt likomo valai lai dvesta kraujo klane kentedami
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių