Savaitgalį – vėl prie vairo girtuokliai

Šeštadienį keliuose ir gatvėse vėl siautėjo girtuokliai. Vienas jų vakare sukėlė eismo įvykį Klaipėdoje Šilutės plente. Visi veikėjai buvo neblaivūs.

Šeštadienį anksti ryte, apie 5.20 val., Klaipėdoje, Vyturio gatvėje, sustabdytas automobilis „Volvo S60“, kurio 1983 m. gimusiam vairuotojui nustatytas 2,11 prom. girtumas. Vairuotojas uždarytas į areštinę.

Po pietų, apie 16.20 val., kelyje Kretinga – Skuodas, 2 km, sustabdytas automobilis „VW Passat“, jį vairavo neblaivus 54 metų vyras.

Iš šeštadienio vakarą, apie 21.40 val., Klaipėdoje, Šilutės plente, įvyko eismo įvykis, kurio dalyviui, „BMW“ vairuotojui taip pat nustatytas 1,62 prom. girtumas. Jis sulaikytas ir uždarytas į areštinę.


Šiame straipsnyje: avarijaneblaivus vairuotojas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Depas

Depas portretas
Atimti teises minimum 3 metams, bauda nuo 5000 euru ir konfiskuoti transporto priemone. Po 3 menesiu girtu sumazes 95%.

to ko

to ko portretas
Ar tu jau gimei debilas...ar kokius spec kursus baigei debilizmo ☺

ko

ko portretas
noret is muzikeliu palikuoniu o beto ten daug ruskiu uzsilikusiu kariskiu po karo su seimom tai kokio dar pavizdzdzio reikia juk ir nusikaltimu daugiau bet niekados apie tautybe nepranesama tai ko gero soc...demonu isipareigoimas /kazkam/ kuris ir valdo kaip ir kitus ko gero basti puka ir daugeli tik nera kam isaiskint juk ir Z.Vaisvyla buvo uzciauptas nes perdaug kalbejo.....
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių