Savaitgalį Klaipėdą šiurpino nuogalius

Uostamiesčio gyventojai įnirtingai aptarinėja žaibo greičiu socialiniais tinklais plintančią nuotrauką, kurioje užfiksuotas nuogas vyras, žingsniuojantis, kaip spėjama, Taikos prospektu.

Netoli prekybos ir pramogų centro "Akropolis" užfiksuotas vyriškis ramiai pėdina greito maisto užkandinės link. Nuotrauka byloja, kad fotografuota gūdžią naktį. Gatvėje nematyti nei praeivių, nei automobilių.

Pradėjus domėtis nuogaliaus istorija, sekmadienį nuotrauka iš socialinio tinklo paskyros buvo ištrinta. Tačiau vaizdeliu per parą spėjo pasigrožėti 1,4 tūkst. vartotojų. Daugelis jų ne tik aptarė vyriškio užpakalinę dalį, bet ir pasidalijo nuotrauka savo paskyrose.

Paklausus, ar Klaipėdos policijos budėtojai gavo kokį nors pranešimą apie mieste pasirodžiusį visiškai nuogą vyrą, pareigūnai uoliai išnaršė visus paros pranešimus.

"Tokio pranešimo, kad Taikos prospektu žingsniuoja nuogas vyras, neaptikau. Žmonės turėtų pranešti policijai. Tai yra viešosios tvarkos pažeidimas. Gyventojai turėtų paskambinti bendruoju pagalbos telefonu ir informuoti apie tokius dalykus. Raginčiau netylėti", – kalbėjo Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato budėtojas Vidmantas Miknius.

Tai ne pirmas toks atvejis, kai policija sulaukia informacijos apie keistai besielgiančius miestiečius. Vasario 11-ąją policijos patruliams buvo pranešta, kad Danės gatve žingsniuoja basas vyras, o jo elgesys praeiviams kelia įtarimų.

Vyriškis nupėdino prie Danės krantinės ir ėmė nusirenginėti. Tą pačią akimirką į įvykio vietą atvažiavo patruliai ir pasiteiravo, ką žmogus ruošiasi daryti prie pat vandens. Šis atsakė, kad neva eis maudytis. Tačiau maudynės taip ir neįvyko, pareigūnai išsivežė keistuolį į policijos komisariatą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Alma

Alma portretas
Siandien pries 12val.laukdamos aitobuso H.Manto g.antroje gatves puseje pries visus zmones vyriskis issitraukes savo pasididziavima nunusislapino .automobiliai signalizavo bet jis ramiai uzsisagste ir nuejo.Tai va,bet cia jug lietuvis o ne anglas,

Arnoldas

Arnoldas portretas
Mane brutaliai kraupiai nežmoniškai lietuvoje to dar nebuvo pašiurpino antraštė.

Darius

Darius portretas
Manau cia prikolas facebukui, isoko is masinos ir vel isoko i ja, todel ir aisku kodel pasirinko toki laika - gudzia nakti.
VISI KOMENTARAI 17

Galerijos

Daugiau straipsnių