Santykius vyrai aiškinosi kumščiais

Miestelių švenčių dalyviai santykius aiškinosi kumščiais. Šeštadienį užfiksuoti du tokie incidentai – vienas Klaipėdos rajone, kitas – Skuodo. Plėšikai sumušė uostamiesčio Žvejų gatvėje laiką leidusį vyrą, o kitas namuose neberado juvelyrinių dirbinių, kurių vertė įspūdinga.

Šeštadienio vakarą apie 23 val. policijos pareigūnai skubėjo gesinti muštynių, kurios kilo Veiviržėnų miestelio šventėje. Liudininkų teigimu, jas sukėlė 28 metų gargždiškis.

Muštynių metu buvo sugadintas Veiviržėnų kultūros centrui priklausantis turtas, kurio vertė 300 eurų. Gargždiškis, kuris įtariamas viešosios tvarkos pažeidimu sulaikytas ir uždarytas į areštinę.

Panašus incidentas kilo ir Skuodo rajone, Gėsalų kaime. Sekmadienį po vidurnakčio muštynės kilo tarp iš bendruomenės šventės ėjusių asmenų.

Incidento metu nukentėjo 21 metų Skuodo rajono, Kervių kaimo, gyventojas. Jis atvežtas į ligoninę Klaipėdoje. Policijos pareigūnai pradėjo tyrimą dėl viešosios tvarkos pažeidimo.

Pramogos uostamiesčio senamiestyje liūdnai baigėsi 26 metų vyrui. Šeštadienį paryčiais apie 6 val. Žvejų gatvėje jis buvo užpultas keturių nepažįstamųjų. Vyras buvo sumuštas, neteko sąmonės.

Ją atgavęs nukentėjusysis neberado piniginės, kurioje buvo 220 eurų ir dokumentai. Užpuolikai vyrui išmušė dantį. Policijos pareigūnai pradėjo tyrimą dėl plėšimo.

Didelių nuostolių patyrė 54 metų Kretingos gatvės gyventojas. Šeštadienį apie 11 val. jis savo bute pasigedo aukso ir sidabro dirbinių, kurių vertė 9 tūkst. eurų. Kaip vagys pateko į butą, neaišku. Įsilaužimo žymių nebuvo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ji

Ji portretas
O man asmeniskai gaila, zmoniu auto, kurios nukentejo, del piemenuku kaltes, nuvirtusiai tvorai... Zmones stengias, rupinas, o del kitu neatsargumo, susipesimo, nukencia organizatoriu (sveciu) auto...

To Tomas

To Tomas portretas
Visu pirma: prie kiekvieno piemburnio po policininka nepastatysi; visu antra: tas kuris prasileido viena GERA, jau nuo pat pradziu kaip "erelis" skraide; o visu trecia: kam ko reikia, vieni ateina graziai pasilinksmint pasibut, o kiti problemu ieskot.

viesumo

viesumo portretas
Zveju gatve beveik is visu pusiu galima per kameras susekt, turetu rast urodus. Nekenciu tokiu nevykeliu kurie 4 ant vieno soka. Galetu visu foto sumest asmeniskai nubausciau tokius
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių