Šalia Klaipėdos parašiutininkas leidosi skiriamojoje juostoje

Šeštadienį netoli Klaipėdos užfiksuotas išskirtinis įvykis. Automagistralės skiriamojoje juostoje teko leistis parašiutininkui. Nesėkmingą nusileidimą patyręs vyras buvo išgabentas į ligoninę.

Šį šeštadienį vienas uostamiesčio parašiutininkų prisimins dar ilgai.

Saulėtą popietę šuolį parašiutu atlikusio sportininko laukė netikėta šuolio pabaiga – teko leistis automagistralės skiriamojoje juostoje.

Žaliajame ruože nusileidęs parašiutininkas paskui save nusinešė ir dalį tvoros.

Nors itin komplikuotą nusileidimą išgyvenęs parašiutininkas ir buvo sąmoningas, jis išgabentas į ligoninę.

Praėjus kuriam laikui po įvykio Klaipėdos parašiutininkų klubo viršininkas Gytis Skučas teigė turintis žinių, jog kolega nepatyrė jokių lūžių ar rimtesnių traumų.

Todėl parašiutininkai bičiulio nusileidimą linkę laikyti ne nesėkmingu, o ne tokiu, kaip planuota, mat žmogus nepatyrė stiprių traumų, jam neteko leistis važiuojamojoje dalyje, kur nusileidimo pasėkmės galėjo būti kur kas skaudesnės.

„Liko tik išversta tvora, kurią reikės atstatyti“, – pastebėjo G.Skučas ir pridūrė, kad šį šeštadienį kolega veikiausiai laikys antruoju savo gimtadieniu.

Uostamiesčio parašiutininkų klubo viršininkas pastebėjo, kad išskirtinį nusileidimą išgyvenęs vyras nebuvo naujokas šuolių parašiutu sporte, todėl dėl incidento nelinkstama kaltinti parašiutininko įgūdžių.

„Sunku pasakyti, kodėl taip nutiko – oro sąlygos buvo geros, sezono pradžia. Tai pirmas toks atvejis“, – teigė G.Skučas.

Nors incidentas privertė sunerimti parašiutininkus, tačiau džiaugiamasi, kad patirti nuostoliai tik materialūs.


Šiame straipsnyje: parašiutininkasparašiutas

NAUJAUSI KOMENTARAI

jei

jei  portretas
ne ta tvora iš jo būtų likęs teftelis.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių