„Rybporte“ šeši užpuolikai sumušė dvynius

Dviem broliams pasivaikščiojimas naktine Klaipėda baigėsi ligoninėje. Pietinėje miesto dalyje dvyniai buvo sumušti ir apiplėšti gaujos vos pilnametystės sulaukusių chuliganų.

Kaip informavo Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato budintis pareigūnas, Nidos gatvėje gyvenantys klaipėdiečiai šeštadienį, apie 2.30 val. nakties iš baro ėjo namo. Tačiau nesėkmingai.

Ties Kalnupės gatvės 6-tu namu juos užpuolė šeši, maždaug 18–20 metų jaunuoliai. Sumušę, kaip spėjama neblaivius, brolius plėšikai ištuštino jų kišenes, atėmė vertingus daiktus.

„Šeštadienį į mus kreipėsi du broliukai dėl sumušimo, po kurio pasigedo piniginės su svarbiais dokumentais, mobilaus telefono, auksinio žiedo. Abu gimę 1985 m., veikiausiai dvynukai. Jaunimas agresyvus, sutemus slampinėja ir ieško potencialių aukų. Todėl naktimis reikia arba namie sėdėti, arba taksi važiuoti“, – darė išvadas budintis pareigūnas.

Sužalotiems dvyniams prireikė medikų pagalbos, jie išvežti į ligoninę.

Iš viso savaitgalį uostamiestyje pradėta 15 ikiteisminių tyrimų, iš kurių – trys smurto atvejai, vienas plėšimas, keturios vagystės, du neblaivūs vairuotojai, trys neaiškios mirtys ir du sukčiavimai. Tuo metu visoje Klaipėdos apskrityje užfiksuoti 27 ikiteisminiai tyrimai.


Šiame straipsnyje: užpuolimaspolicijaKlaipėda

NAUJAUSI KOMENTARAI

Gyvenantis RIB

Gyvenantis RIB portretas
Nezinau riborto vietos kur butu baisu.o kad policija tikrai vakarais daznai matau patruliuojancius naikupes gatveje darzelio nidos.nereikia pirmiem pradeti ir ramu bus.gero pasivaiksciojimo po ryborta.

Luka

Luka  portretas
Patruliai visi isvaryti keliuose, gaudo neblaivius vairuotojus, greiti virsijancius, reidus organizuoja vos ne kasdiena ò kas mieste naktimis darosi jiems vienodai, per mazai naudos. .Juk is banditu ne uzdirbsi. .. Gyventoju saugumas ju paciu reikalas. . Reik su sautuvais vaikscioti. .

klaipėdieti...

klaipėdieti... portretas
Startas nuo 600 eu yra minimumas ? Trūksta policininkų todėl, kad labai didelis kiekis palieka tarnybą, kurie jau turi pareigūno pensiją, kita dalis išmetama už prasižengimus, o policijos mokykla nespėja kept naujų pareigūnų. Prieš 10 metų apie tai buvo kalbėta, kad bus didelis trūkumas nes ateina laikas, kai seni paliks tarnybą, bet valdžiai tai vienodai ir jokių priemonių nesiėmė tik dar uždarė Klaipėdos APM.
VISI KOMENTARAI 28

Galerijos

Daugiau straipsnių