Reido metu įkliuvo du girti vairuotojai

Uostamiesčio kelių policijos tarnybos pareigūnai ankstų sekmadienio rytą surengė patikrinimą šiaurinėje miesto dalyje. Per pusketvirtos valandos patikrinta 200 transporto priemonių ir išaiškinti septyni pažeidėjai.

Patikrinimo metu didžiausias dėmesys buvo skiriamas neblaiviems ir apsvaigusiems vairuotojams. Taip pat greičio kontrolei.

Pareigūnai išaiškino du neblaivius vairuotojus. Jiems nustatytas lengvas girtumo laipsnis. Dar vienas vairuotojas neviršijo nustatytos leistinos girtumo ribos – 0,4 promilės.

Patikrinimo metu taip pat įkliuvo vairuotojas, kurio transporto priemonė buvo techniškai netvarkinga – be techninės apžiūros. Kitas nebuvo apdraudęs mašinos privalomu civilinės atsakomybės draudimu.

Dviem vairuotojams rūpesčių kilo dėl dokumentų. Vienas pateikė jau negaliojantį vairuotojo pažymėjimą, kitas jo neturėjo.

Vienoje transporto priemonėje buvo daugiau keleivių nei leistina.

Klaipėdos kelių policijos tarnybos Kelių patrulių kuopos II-ojo būrio vadas Artūras Freitikas tvirtino, kad pažeidimų užfiksuota nemažai, įvertinus, kad ši diena niūri, ūkanota, ir lietinga.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių