Reidas: girti ir be teisių

Savaitgalį Klaipėdos kelių eismo patruliai tikrino nakvišas. Per policijos surengtą reidą uostamiesčio gatvėse patikrinta pusė tūkstančio vairuotojų, užfiksuoti 36 kelių eismo pažeidimai.

Reidas surengtas penktadienio vakarą nuo 22 val. ir vyko iki 5 val. ryto. Reide dalyvavo 6 policijos ekipai, apie 12 žmonių, kartu su policijos rėmėjai.

„Tai buvo eilinis kelių policijos reidas. Per visą naktį patikrinome apie pusė tūkstančio automobilių. 36 vairuotojams surašyti administracinių teisės pažeidimų protokolai už kelių eismo taisykles. 6 iš jų buvo neblaivūs. Vienas, kuriam nustatytas 1,69 prom. Girtumas, nuo pareigūnų spruko. Gaudynės vyko apie kilometrą. Nuo Taikos prospekto Debreceno gatvės sankryžos iki Pempininkų prekybos centro“, – pasakojo laikinasis Kelių policijos viršininkas Mindaugas Džermeika.

Nakties metu Mokyklos gatvėje buvo matuojamas ir greitis, esą ne vienas vairuotojas nustebo, kai buvo patikrinti mobiliuoju greičio matuokliu. 12 jų viršijo greitį, taip pat ir taksistai, kurie teisinosi skubantys nuvežti klientus. Na ir vienas jaunuolis pakliuvo vairuojantis be teisių.



NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
dazniau naktiniu reidu,nes po vidurnakcio prasideda masinu ir motociklu staugimas

Aleksas

Aleksas portretas
rašytojui reiktų išmokti reikšti mintis ir bent jau perskaityti, ką parašė.

Joo

 Joo portretas
Ne kas kitas tik reketas.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių