Probacijos pareigūnų prižiūrimas asmuo užpuolė pareigūną

  • Teksto dydis:

Probacijos tarnybos priežiūroje esantis asmuo įtariamas užpuolęs pareigūną, trečiadienį pranešė Kalėjimų departamentas.

Antradienį į Klaipėdos apygardos probacijos tarnybos Probacijos skyrių paskambino probacijos tarnybos priežiūroje esantis 1979 metais gimęs nuteistasis M. M. bei pradėjo grasinti pareigūnams. Jis aiškino, kad „atvykęs suspardys snukį“.

Tą pačią dieną į Klaipėdos apygardos probacijos tarnybą atvyko vyras, pareigūnams prisistatęs esantis tas pats nuteistasis, ir pareikalavo parodyti jam teismo nuosprendį, nes šis apie jam skirtą nuosprendį nieko nežino. Pareigūnas padėjo ant stalo asmens bylą, kurioje buvo prašomi dokumentai ir leido nuteistajam su ja susipažinti.

Anot Kalėjimų departamento, į kabinetą užėjus pareigūno kolegai nuteistasis M. M. pradėjo jį įžeidinėti, keiktis necenzūriniai žodžiais, užsipuolė ir ėmė grasinti bei stumdytis. Pareigūnui atsistūmus į šalį, nuteistasis nuo stalo čiupo asmens bylą ir pabėgo.

Apie incidentą informuoti policijos pareigūnai. Dėl įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Viršūnė

Viršūnė portretas
Štai jums ir taip mylima probacija.Atėjo į kabinetą,iškoliojo ir apstumdė pareigūną,pasiėmė savo bylą ir išėjo.Tai kam tas prakeiktas teismas,tokiam brudui skyrė tą probaciją?Ne valstybė,o turgelis.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių