Pro langą – į mirusiojo namus

Nutrūkęs žmogaus gyvenimas aplinkiniams kartais sukelia daug rūpesčių ir streso. Neretai vienišus mirusiuosius aptikti padeda ugniagesiai gelbėtojai, o kartais būtent jie gelbsti sunkios ligos ištiktus žmones.

Pirmadienį po vidurdienio bendruoju pagalbos telefonu pranešta apie uostamiestyje, I.Simonaitytės gatvės viename daugiabučiame name, nugriuvusią ir susižeidusią moterį. Buto durys buvo užrakintos iš vidaus, ligonė negalėjo jų atidaryti.

Gelbėtojai nusprendė, kad į patalpą patogiau patekti nuo stogo. Du aukštalipiai specialia įranga per pravirą buto langą pateko į vidų, atidarė duris ir įleido medikus bei policijos pareigūnus. Gelbėtojai padėjo medikams nukentėjusią moterį išnešti iš buto į lauką ir įkelti į greitosios pagalbos automobilį.

Tos pačios dienos vidurdienį Kretingos ugniagesiams pranešta, kad reikia patekti į Vydmantuose gyvenančio vyro butą. Pagalbos paprašę kaimynai pranešė matantys, kad 63 metų vyro bute ilgą laiką dega šviesa, veikia televizorius. Žmogus gyveno vienas.

Ugniagesiai į butą pateko pro langą, atrakino duris iš vidaus ir įleido medikus. Šie apžiūrėjo būsto šeimininką ir konstatavo jo mirtį.

Pirmadienį po pietų miško kanale netoli Kintų žmonės pastebėjo negyvėlį. Gelbėtojai kobiniu ištraukė kūną. Tai buvo apie 50 metų mirusi moteris. Kol kas ji neatpažinta. Kūnas perduotas policijos pareigūnams.



NAUJAUSI KOMENTARAI

monnez

monnez portretas
labas Gauti paskolą, kuri leis jums įveikti skurdą. El. paštas: sylviane.harry@hotmail.com Sveiki, mano vardas yra MONNEZ, sukčiavimo auka suklastotų skolintojų rankose. Aš neteko apie €45.000,00 nes man reikia didelį kapitalą €200,000.00. Aš beveik mirė, aš neturėjo kur eiti. mano verslas buvo sunaikinta, ir šiame procese aš praradau savo sūnų. Aš negalėjo pakęsti tokio nepasikartotų. 2016 kovo mėn sutikau draugą, kuris supažindino mane su gera motina, SYLVIANE HARRY, kad galiausiai padėjo man užtikrinti paskolą bendrovė. gera mama aš noriu pasinaudoti šia galimybe ir padėkoti jums, ir gali Dievas toliau laimina Jus. Aš taip pat norėčiau pasinaudoti šia galimybe patarti kolegos lietuviškai, kad yra daug sukčiai iš ten, todėl, jei jums reikia paskolą ir nori užsitikrinti paskolą greitai, uržegitruokite tik ponia Olivia Danieliaus elektroniniu paštu: (sylviane.harry@hotmail.com ). Jūs taip pat galite susisiekti su manimi per šį laišką: El. paštas: sylviane.harry@hotmai
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių