Prie parduotuvės padegė gyvą žmogų

Kretingos rajono policininkai tiria neįtikėtiną nusikaltimą – žmogaus padegimą. Pirmadienį tikėtasi patikslinti įvykio aplinkybes ir daugiau sužinoti apie įtariamąjį.

Penktadienio vakarą, apie 17.40 val., netoli Kretingos esančiame Kretingsodžio kaime važiuodami automobiliu žmonės pamatė šiurpų vaizdą – prie parduotuvės liepsnojo žmogus.

Vakaras buvo drėgnas, kiemas prie parduotuvės – pilnas balų. Liepsnos apgaubtas vyras griuvo į purviną balą ir ėmė joje voliotis, taip jis užgesino ugnį.

Aprūko ir vieno aukšto parduotuvės pastato siena bei žaliuzės.

Netrukus į įvykio vietą atskubėjo policininkai ir greitosios medicinos pagalbos ekipažas.

Nukentėjusysis tik spėjo pasakyti, kad prie jo sustojo mašina, iš jos išlipęs kažkoks žmogus šliūkštelėjo ant jo degaus skysčio, jį padegė ir įšoko į automobilį, kuris greitai išvažiavo.

Medikai nugabeno 45 metų vyrą į ligoninę.

Ten nustatyta, kad vyrui apdegė dešinysis riešas ir plaštaka. Nukentėjusiajam suteikta būtinoji pagalba, bet ligoninėje jis neliko, medikai jį išleido gydytis ambulatoriškai.

Vyras buvo labai girtas, policininkų teigimu, jam nustatytas daugiau nei 3 prom. girtumas, todėl jo apklausti tą patį vakarą nepavyko.

Tikėtasi, kad pirmadienį po pietų jis ateis į policijos komisariatą ir plačiau papasakos, kas ir kodėl pasikėsino su juo tokiu siaubingu būdu susidoroti.

Panašu, kad prieš padegimą jis tiesiog sėdėjo prie uždarytų maisto parduotuvės durų, ant laiptelių.

Esama spėjimų, kad auka apipilta ne degalais, nes žmogui gana nesunkiai pavyko užgesinti liepsną.

Pareigūnai po kruopelę renka duomenis apie įtariamąjį. Tikrinamos visos versijos, ieškomi keli drastiškais veiksmais pagarsėję vietos gyventojai.

Kretingos rajono policininkams tai – išskirtinis nusikaltimas. Pradėję ikiteisminį tyrimą, įtardami viešosios tvarkos sutrikdymą, jie ketina netrukus perkvalifikuoti šį kaltinimą į kur kas griežčiau baudžiamą nusikaltimą.

Ko nors panašaus šio komisariato pareigūnams tirti dar neteko.

Nukentėjusysis apibūdinamas kaip asocialaus gyvenimo būdo asmuo, dažnai girtaujantis, nedirbantis, tad mažiausiai tikėtina, kad tai būtų kerštas dėl verslo reikalų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

to Va taip

to Va taip portretas
Esi konkretus psichopatas. Grizta tai bumerangu, ypac siuolaikmeciu. :(

...

... portretas
Ir kas gali paneigt kad čia ne Seimo juodosios Š** auklėtiniai išdykauja... juk jų "saviraiškos teisių NEGALIMA varžyt!"

tegyvuoja europines vertybes

tegyvuoja europines vertybes portretas
Kokia grazi DEMOKRATINE atrakcija. Svarbiausia kad butu gyvas ir padegtas lakstytu, voliotusi ir staugtu. Demokratine liberali visuomene alpsta is dziaugsmo
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių