Prie marių – parūkyti „žolės“

Uostamiesčio policijos patruliai puikiai žino kanapių rūkytojų pamėgtas vietas ir dažnai jose apsilanko. Būtent taip trečiadienį vakare pareigūnams įkliuvo jaunas klaipėdietis.

Viena tokių vietų yra Kairių gatve vadinamas kelias į tarptautinę perkėlą. Čia yra nuvažiavimas nuo kelio prie marių. Ši vieta labai mėgiama pasislėpti nuo smalsių akių siekiančių porelių ir jaunų patraukti svaigų dūmą mėgstančių uostamiesčio gyventojų.

Trečiadienį apie 19.30 val. patruliai pasuko į šią vietą pasižvalgyti. Čia stovėjo automobilis SAAB, jame sėdėjo du vaikinai.

Vienas jų – 18-metis Laukininkų gatvės gyventojas striukės kišenėje turėjo lankstinuką su augaline medžiaga. Dar vienas toks pat lankstinukas aptiktas mašinos durelių kišenėje.

Paklaustas, kas tai, vaikinas neslėpė, kad ketino rūkyti marichuaną.

Pareigūnai pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl neteisėto disponavimo narkotine medžiaga be tikslo ją platinti.

Kita ilgą laiką jaunimo mėgta vieta, kur taip pat rūkyti kvaišalai ir girtauta, buvo kruizinių laivų terminalas. Pastačius ten kelio ženklus, vakarais draudžiančius šioje aikštelėje srovėti automobiliams, policininkai į šią pamėgtą klaipėdiečių vietą dažnai užsukdavo.

Pradžioje įspėdavo, o vėliau ir baudė pažeidėjus, bet galiausiai išgujo nepageidaujamus vakarotojus iš šalia piliavietės esančios aikštės.

Pareigūnams dažnai talkina kinologų augintiniai, išmokyti ieškoti ne tik dingusių žmonių, bet ir narkotikų.

Uostamiesčio policijos patruliai puikiai žino mėgiamas kanapių rūkytojų pamėgtas vietas ir dažnai jose apsilanko. Būtent taip trečiadienį vakare pareigūnams įkliuvo jaunas klaipėdietis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Oi dirba vyrai... :DDDD

...

... portretas
Pasigavo koki snargliuka ir DIDVYRIAI !!!!! patys mientai SNARGLIAI NUPIEPE !!!! kodel nieko nesako, APSIMYZE mientai bega kuo greiciau kai minijos 129 kieme pamato kokius 5-6 narkosas , jau nesnekant kas vyksta uz duru , kokia prekyba , bet mientai MYZALINIAI i vidu bijo net zvilgtelti , nes MERO dudmaisio grublio ISAKYMAS narkosu ir prekeiviu minijos 129 NELIESTI !!!!!

amateriu stebetojas

amateriu stebetojas portretas
amateriai vel rado sensacija))
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių