Pretekstas užpulti – kuprinė

Sutemus pietinėje Klaipėdos pusėje, daugiabučių namų labirinte, yra nesaugu ne tik vyresnio amžiaus moterims, bet ir jauniems žmonėms. Čia tyko paaugliško amžiaus plėšikai, kurie ne tik pagrobia aukos daiktus, bet ir negailestingai jas sužaloja.

Trečiadienį apie 21.30 val. uostamiesčio Alksnynės gatvėje, šalia 4-ojo namo 19 metų vaikinas išgirdo iš paskos atbėgančių žmonių žingsnius.

Užpuolikų būta dviejų, vienas jų vožė kumščiu jaunuoliui per galvą ir parvertė ant žemės. Kai jaunuolis nugriuvo, plėšikai jį ėmė spardyti ir reikalavo atiduoti kuprinę.

Vaikinas stipriai laikė kuprinę ir neketino lengvai atiduoti nusikaltėliams. Jiems taip ir nepavyko išplėšti kuprinės aukai iš rankų. Supratę, kad nieko nepeš, užpuolikai pabėgo.

Nukentėjusysis apčiupinėjo savo kišenes ir suprato, kad nebeturi elektroninės cigaretės, už kurią buvo sumokėjęs 60 eurų.

Plėšikai taip talžė vaikiną, kad sulaužė jo akinius, kuriuos jaunuolis įvertino 150 eurų.

Pranešęs apie nusikaltimą policininkams nukentėjusysis nurodė užpuolikų požymius.

Vienas gali būti apie 170 cm ūgio, smulkaus sudėjimo, trumpų juodų plaukų, kalbėjo lietuviškai. Jis vilkėjo medžiagine trumpa, tamsia, sportine striuke, pilkomis sportinėmis kelnėmis.

Antrasis yra truputį aukštesnis, vidutinio kūno sudėjimo, kalbėjo lietuviškai. Buvo su tamsiai mėlyna žiemine striuke.

Pradėję apiplėšimo tyrimą Klaipėdos miesto policijos komisariato pareigūnai teigė, kad numano, kas galėjo įvykdyti šį nusikaltimą, ir tikisi netrukus sučiupti kaltininkus.

Tada gali paaiškėti, kad tie patys asmenys yra įvykdę daugiau panašių veikų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ne

Ne portretas
Negalima tu vagiuku BARTI ir priesintis , juk cia auga gentvilo SEIME ATEITIS , turi buti liberalus paziuris ...ane grubliauski ???? jeigu nori pinygu uzmusk ka nors ir turesi , jeigu nori MESOS , pasipjauk ZMOGU ir paesi , juk taip gentvilai su savo visa GAUJA ,???? austreviciais , masiuluais , vaicekauskiais , ........liberalus BANDITAI !!!!!!

Valentina

Valentina portretas
As vakare savo suni be antsnukio vedzioju nes tikrai alksnynei kaip kapinese

Nešiokitės montirovkes

Nešiokitės montirovkes portretas
Pyst per galvas ir problemos nicht.
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių