Šokiravo apsaugos darbuotojų elgesys: po smūgių vaikinas liko gulėti ant grindų

  • Teksto dydis:

Socialiniuose tinkluose plinta vaizdo įrašas, kuriame du apsaugos darbuotojai Klaipėdoje esančiame prekybos centre "Grandus" negailestingai elgiasi su parduotuvėje apsilankiusiu vyru.

"Apsaugos darbuotojas elgiasi kaip sužvėrėjęs", –  socialiniame tinkle "Facebook" rašė vaizdo įrašu pasidalijęs Egidijus.

Įraše matyti, kad vienas iš apsaugos darbuotojų jaunam vyrui smūgiuoja lazda, kitas – nepagaili į akis ašarinių dujų.

Vaikinas griebiasi už veido ir pradeda raitytis ant prekybos centro grindų. Vėliau prie nelaimėlio prieina daugiau darbuotojų, incidentą matę aplinkiniai pradeda karščiuotis.

Antradienio popietę paviešintu įrašu per kelias valandas buvo pasidalinta daugiau nei 400 kartų. Daugiausiai kritikos strėlių teko darbuotojų elgesiui.


"Nesvarbu, kas benutiktų, niekas neturi teisės muštis", – rašė internautė Eliutė.

"Nesvarbu, ar ten chuliganas, ar ne, tačiau reikia jausti ribas. Jeigu darbuotojai leidžia sau taip pyktį lieti, von iš darbo. Nors ir prisidirbo vyras,  vistiek negalima tokiu būdu žmogaus tampyti ir daužyti", – pridėjo Agnė. 

Albinas spėliojo, kad apsaugos darbuotojas veikiausiai norėjo pasirodyti kietas. Tiesa, atsirado ir tokių komentatorių, kurie stojo į darbuotojų pusę. "Manot, kad atėję į prekybos centrą galite daryti, ką norite? Apie apsaugos darbuotojus – tik gerai arba nieko", – rėžė Stanislava.

"Ankščiau to nebuvo... Šlykštūs išsigimėliai, narkomanai, alkoholikai, vagys... Daugiau nieko nesigirdi... Apsauginis – super", – antrino Sandra.

Ir įvykio liudininkai teigia, kad vagyste įtariamas vaikinas prekybos centre elgėsi ne itin gražiai – kabinėjosi prie aplinkinių, triukšmavo. Atvykus policijos pareigūnams, vaikinas, kartu su savo bendru, buvo išvežtas į komisariatą.

Vaizdo įrašu pasidalijęs vyras tikino, kad incidentas įvyko prekybos tinkle "Norfa". "Šiame įvykyje "Norfos" apsaugos darbuotojai nedalyvavo – įraše užfiksuoti prekybos centro "Grandus" darbuotojai. Šiame prekybos centre "Norfos" parduotuvė yra tokie patys nuomininkai kaip ir kiti", – patikino atstovas.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Artis

Artis portretas
As jau maciau pakankamai. Viena kart uzejo vienas i parduotuve ir pradejo nesveikai juoktis,pusiau grasinanciai is manes ir kitu bet jolaimei turejau pakankamai kantrybes ir nuotaikos sulaukt kol jam atsibos kalbeti susavimi kaip isprotejas hormonu apsestas robotukas. Kita kart uzeinant i akropoli tekoklausytis kaip berniukas visokiais zodziais vadina apsaugine,grasina suduot smugius ir apsisukes nueina pamates mane,ji jo jau buvo issigandusi,pasake jog jis taip beveik kiekviena ryta vaiksto,ziuri ka pavogt o paprasius iseiti atrezia-eik tu n* sliu*** visokia as tau kai *isiu ar cia normalus vaikai? O ka jau kalbet apie suaugusi isvis gali grasint nusaut ne tik dar pripjaut kaip tokie greiciausiai ir daro pavojingu sudu prisipirke kad paskui putu kalejime onesekmingu atveju patys liktu su galva sulauzyta,ji dar padekojo man kad atbaidziau ta skeri:)).

Artis

Artis portretas
Tokiam ivikiui turetu but priezastis,vaizdo irase nemaciau jokiu irodimu kas kam skolingas sioj situacijoje ka ka paveike psichologiskai,fiziskai ar emociskai tad nenuostabu jog eiliniam ziurovui atrodo jog nukentejas i galva gavo uz ačiū per nosi ir dar iš policininko lazdos,galejo nosis luzdt arba gaut smegenu sutrenkima. As pats pretendentas i apsauginius. Turetu but viskam paaiskinimas manau bet netikiu kad ziniasklaidai "rupi" jai labiau rupi kad kuo daugiau ziurovu ir skaitytoju pritraukt gal todel dazniau ir skleidzia liudnas ir blogas zinias (neissamias) nei teigiamas? Sori bet aciu uz denesi. Nemananau kad visi daugiau ra maziau,niekas visu tiesu nezino ne siaip sau,save laiko profisionalais bet toli grazu nei pareigunai nei ziniasklaida tokie nera geriau tikeciau exstrasensais lol.

R.

R. portretas
LT "rusiškus kulturiš-a huliš". Apsauginiai, kaimiečiai-su nebaigtu pradiniu.
VISI KOMENTARAI 94

Galerijos

Daugiau straipsnių