Pramogaudamos dvi poros pasigėrė ir papiktino klaipėdiečius

Saulėtą sekmadienio popietę policininkai ir greitosios pagalbos medikai skubėjo prie Dangės upės, kur, anot žmonių pranešimo, vandens dviračiu plaukioję vyrai susimušė ir vienas jų įkrito į upę.

Apie 15 val. bendrojo pagalbos centro telefono numerį rinko trys uostamiesčio centre buvę žmonės. Jie skubėjo pranešti apie dviejų girtų vyrų muštynes. Neįprasta buvo tai, kad mušeikos buvo upėje.

Policijos patruliai vandens dviračiu plaukiojančius keturis žmones pamatė prie pat „Meridiano“.

Upėje pramogavo du vyrai ir dvi apie 20 metų jaunesnės už juos merginos.

Pramogaudami jie girtavo, plastmasinis vandens dviratis buvo nukrautas bulvių traškučiais ir alaus tara. Policininkai pakalbino linksmąją kompaniją nuo kranto ir suprato, kad šie žmonės yra visiškai girti. Jiems liepta priplaukti prie krantinės.

Kai dviratis prisišvartavo ten, kur nuomojamos tokios priemonės, visiems keturiems reikėjo pagalbos išlipant. Mat ir vyrai, ir moterys buvo gerokai įkaušę. Vienas jų buvo visiškai šlapias, mat būdamas smarkiai įkaušęs, įkrito į upę.

Paaiškėjo, kad kompanija išsinuomojo vandens dviratį valandai, bet negrįžo net tris.

Išlaipintos poros nesipriešino, sumokėjo už paslaugą, bet išskirtinio policininkų dėmesio neišvengė. Vyrai gavo pūsti į alkoholio matuoklį. Vieno jų girtumas įvertintas kaip vidutinis, kitas buvo sunkiai apgirtęs.

Už girto pasirodymą viešoje vietoje vyrai buvo pristatyti į policijos komisariatą. Kur kas jaunesnės moterys prašė paleisti kavalierius, teigdamos, kad tai yra jų vyrai ir kad jie nieko blogo nedarė.

Medikams čia darbo nebuvo, iš upės ištrauktas vyras nebuvo sužeistas.

Policininkų paklausta, kodėl leido plaukti neblaiviems asmenims, nuomos punkto darbuotoja tikino, kad prieš išplaukdami klientai jei nesukėlė didesnio įtarimo. Matyt, jie prisivaišino jau plaukdami.


Šiame straipsnyje: Dangėvandens dviračiaiupėDangės upėgirti asmenysskaitytojo naujiena

NAUJAUSI KOMENTARAI

Vėtra

Vėtra portretas
Jei nori viešoje vietoje netrukdomai lėbauti - išsinuomok vandens dviratį. Taip ir daroma. Rėkimai , klykimai , išsidirbinėjimai , bambalių mėtymas į upę - štai kas vyksta nuolatos kai dviračiu irstosi grupė jaunimo.

Memellander

Memellander portretas
Pagirtina , jau ir laikraštis "Klaipėda" pradeda naudoti tikrąjį upės pavadinimą Dangė .

Šaunuolė

Šaunuolė portretas
Šaunuolė Daiva,nors kartą niekas nesiplūs,parašei teisingą upės vardą.....
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių