Potvynis nusinešė pirmąją gyvybę?

Antroji potvynio banga šį kartą smogė šalia uostamiesčio įsikūrusiems "Pakrantės" sodams. Tačiau paaiškėjo, jog anksčiau jau pietinę miesto dalį skandinęs potvynis galėjo nusinešti moters gyvybę.

Po išsamaus tyrimo paaiškės, ar 75 metų sunkiai matanti senolė galėjo būti  lapkričio 13-osios Klaipėdą skandinusio potvynio auka.

Ekspertai aiškinasi šios 1941 metais gimusios klaipėdietės mirties aplinkybes, o jos – tragiškos.

Negyva močiutė buvo aptikta lapkričio 14-ąją prie požeminio šiukšlių konteinerio, šalia Statybininkų prospekto pradžioje esančių daugiabučių namų.

"Žemė ties konteineriu įgriuvo, buvo atsivėrusi ertmė, kuri tą dieną buvo pilna vandens. Moteris įkrito ir galėjo nuskęsti. Matyt, nematė, kad įgriuva po kojomis", – pasakojo gretimo namo gyventojas, matęs specialiąsias tarnybas įvykio vietoje.

Iš pradžių manyta, kad moteriai galėjo sustoti širdis, kai ši išnešė šiukšles į konteinerį.

Bet pensininkė rasta į įgriuvą įkritusi žemyn galva. Kūnas ištrauktas iš drumzlino vandens. Tad tikėtina, kad ji jame ir užduso. Moteris nėra asociali, ji gyveno netoliese.

Apie nelaimėlę medikams ir policijai pranešė praeiviai. Atvykę medikai konstatavo senolės mirtį.

Klaipėdos savivaldybės Aplinkos kokybės skyriaus vedėja Rasa Jievaitienė patvirtino, jog prieš savaitę siautusi liūtis pridarė nuostolių ir šiems konteineriams.

"Kol kas jie apjuosti juostomis. Per potvynį buvo iškelta net 12 konteinerių", – tikino specialistė.

Specialistai po ekspertizės atsakys, ar moters plaučiuose rasta vandens.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Joo

Joo portretas
Ne potvynis kaltas, bet netinkamai pastatytas įrenginys.

to rk

to rk portretas
issitrink galva debile tu supistas .darbus ir ju atlikima privalo kontroliuoti savivaldybe . tai parasyta ir miesto tvarkymo taisyklese .

RK.

RK. portretas
Dar kartą visiems, labiausiai protu apdovanotiems. Teritorijas kiemuose prižiūri, lapus grėbia, sniegą valo, žolę pjauna NE SAVIVALDYBĖ. Tai darote jūs arba jūsų pasamdyti žmonės. Todėl tik jūsų atsakomybė kaip kiemai yra tvarkomi ir prižiūrimi. Įsikalkite tai į galvas visiems laikams ir eikit tvarkyt kiemų.
VISI KOMENTARAI 26

Galerijos

Daugiau straipsnių