Policijos reide – promilių rekordas

32 metų klaipėdietis Vytautas, po pirmadienio nakties pasivažinėjimo naktinėmis uostamiesčio gatvėmis, pelnė šių metų alkoholio promilių rekordininko titulą.

Vyras policijos pareigūnams įkliuvo pirmadienį, apie pusę pirmos nakties. Žvejybos uosto rajone patruliuojančių kelių policijos pareigūnų dėmesį patraukė iš Sulupės gatvės skersai Minijos gatvės nėręs automobilis.

Baltos spalvos „Peugeot 406" automobilį pareigūnai pavijo ir nurodė vairuotojui sustoti šalikelėje. Patikrinus vairuotojo blaivumą, paaiškėjo, kad automobilį vairavo Vytautas S., kuris yra smarkiai apgirtęs.

Vyrui nustatytas 3,42 prom. girtumas.

Šis vairuotojas 2008 metais buvo netekęs vairuotojo pažymėjimo dėl eismo įvykio, kuriame žuvo žmogus. Tačiau vairuotojas buvo pripažintas nekaltu dėl žmogaus žūties, jis vairuotojo pažymėjimo neteko tik dėl girtumo.

Vytautas pareigūnams aiškino gėręs dvi paras, o prie vairo sėdo, nes patraukė pas draugą, dar išgerti.

Promilių rekordininkas uždarytas į areštinę.



NAUJAUSI KOMENTARAI

cha

cha portretas
na ir kas?nusipirks kita kibiriuka ir vazinesis toliau,o jei ir pasodins trumpam,pavalgys valdiskos koses atsigules siltai ant naru is mokesciu moketoju kisenes,su tokiom bausmem uz girtuma jusu net zvirbliai cirskiantys krumuose neisigasdintumete,o ka ten sneket apie chroniskai uzketiejusius pijokus ir kitokius prasizengelius?

janis

janis portretas
ko greiciau sugaus visus pijokus -to greiciau ju atsikratysim

duonata

duonata portretas
taip pavardes skelbt reikia duonata
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių