Policijos pareigūnas žmoną auklėjo kumščiais

Poilsio dienomis policijos pareigūnai nespėja vykti malšinti šeimyninių konfliktų, kurių metu į darbą paleidžiami kumščiai. Šeštadienį jiems teko važiuoti ir į savo kolegos namus.

Poilsio dienomis policijos pareigūnai nespėja vykti malšinti šeimyninių konfliktų, kurių metu į darbą paleidžiami kumščiai. Šeštadienį jiems teko važiuoti ir į savo kolegos namus.

Į uostamiesčio policiją apie 17.50 val. kreipėsi 44 metų moteris, gyvenanti Naujakiemio gatvėje.

Klaipėdietė pranešė, kad apie 14 val. namuose smurtavo 46 metų, jos vyras, dirbantis Klaipėdos apskrities Vyriausiojo policijos komisariato Operatyvaus valdymo skyriaus vyresniuoju patruliu.

Moteris tvirtino, kad vyras ją sumušė nepilnamečio sūnaus akivaizdoje. Taip pat jis atėmė jos ir sūnaus mobiliojo ryšio telefonus. Pasak moters, jos sutuoktinis įvykio metu buvo blaivus.

Atvykę policijos pareigūnai, smurtavusio vyro neberado. Jis ieškomas apklausai.

Šeštadienio parą Klaipėdos apskrityje iš viso buvo septyni atvejai, kai kreiptasi dėl smurto artimoje aplinkoje. Visi sulaikytieji vyrai.

Prieš tai parą tokių atvejų buvo keturi. Taip pat visi sulaikytieji vyrai.

Tačiau siautėjo ir moterys. Šeštadienio naktį Plungėje, J.Biliūno gatvėje, 24 metų moteris smogė peiliu į nugarą savo sugyventiniui ir jį sužalojo. Plungiškė uždaryta į areštinę.



NAUJAUSI KOMENTARAI

mizantropas

mizantropas portretas
gerai, kad skelbiami blogi dalykai, kuo daugiau viešumo, tuo daugiau saugumo. Nereikia čia garbinti lenkų, nes jų valstybėje yra dar daugiau nusikaltimų, tik jų jie gal taip neviešina. Būtų puiku, kad be juodų dalykų mūsų TV ir dienraščiai ryškintų ir gerus, malonius įvykius. Neabejoju, kad jų yra daugiau, nei blogų, bet gal už tokias janutienės ar klevečkos laidas daugiau mokama? kai žiūri TV, tai be muzikinių projektų, atrodo, kad juodžiau ir būti negali. Atsitokėkite, žurnaliūgos.

nors

nors portretas
esu lietuvis ir man skaudu del tokiu individu bet lenko posakis /litvin cham/ pasitvirtina nes tai parodo ziniasklaida ir televizija o be to tokie faktai graibstomi kad dar labiau sumenkint ir taip prasta Lietuvos ivaizdi. Paimkim kad homo....s juk pas rusus uzdrausta propoguoti juos/ jie savo zmoniu morale rupinasi/ o pas mus siuos issigimelius propuoguoja rusas sim.....o tai akivaizdi kgb ranka kad sumenkinti ir taip prasta salies padeti juk ir czv su mosadu tikslas buvo sudergti moraliskai europa kas daroma iki siol ir kad gydyti ligonius jiems leidziama viskas tai ko noret ir turim rezultata......

Zenonas Priekuliškis

Zenonas Priekuliškis portretas
Per daug jau tos moterys skaisčios ir nekaltos?
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių