Poilsio parke užpuolikas moteriai į kaklą įrėmė peilį

Uostamiesčio Poilsio parke net ne po vieną vaikštinėjančioms poilsiautojoms derėtų turėti kokių nors apsaugos nuo užpuolikų priemonių arba vengti atokesnių takų.

Ketvirtadienį, apie 17 val. dvi apie 70 metų moterys vaikštinėjo parko takais už riedlenčių rampos.

Poilsiautojos praėjo ant suolo sėdintį maždaug 60 metų vyrą. Jis pradėjo koneveikti moteris dėl esą pernelyg garsaus kalbėjimo. Nepažįstamasis jas aprėkė ir iškoneveikė.

Netrukus abi moteris tas pats vyras pavijo važiuodamas dviračiu. Jis grasino moterims smurtu, reikalavo atiduoti daiktus, o kai pensininkės nepakluso, prikišo vienai jų peilį ir bandė atimti rankinę.

Moteris neketino geruoju atiduoti savo daiktų ir spaudė rankinę prie savęs. Tada užpuolikas nupjovė rankeną ir ant grindinio iškratė rankinės turinį. Iš krūvos daiktų jis pasiėmė piniginę ir telefoną.

Tai buvo ne vienintelis plėšiko grobis. Tai pačiai moteriai nuo kaklo jis nutraukė sidabrinę grandinėlę, o nuo rankos – laikrodį.

Vyras smogė aukai kumščiu į veidą ir nuvažiavo dviračiu.

Nukentėjusioji kreipėsi į policiją, policininkai buvo atvykę į parką, bet nusikaltėlio nerado. Moteris pranešė, kad pagrobti ir sugadinti daiktai verti 325 eurų.

Tą pačią dieną, apie 20.50 val. Melnragėje, Aušros gatvėje, 35 metų moterį pavijo nepažįstamas vaikinas ir jai iš rankų išplėšė rankinę.

Moteris neteko telefono, namų raktų ir 10 eurų. Šie daiktai įvertinti 1060 eurų.

Vagis nubėgo į mišką.

Nusikaltėlis gali būti apie 20 metų, apie 180 cm ūgio, lieknas, vilkėjo tamsiais rūbais, buvo užsimovęs juodą kepuraitę su snapeliu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Trolis

Trolis portretas
Atkelkit senus laikus kai parke vyras su dviraciu ir peiliu plešdavo moteris tada jam buvo 40 dabar kazkur 60 atsedejo savo tada dabar tankiai buna egles turgavieteje tarpuvartyje nuo masinu aiksteles su Minsk dviraciu pinigu prasineja vidutinio kuno sudejimo kudo veido senu mentu klauskit tai turi zinot kai miesto parke moteris plesdavo ir buvo sulaikytas savo amato isgama nemete matyt.

Rolandas

Rolandas portretas
Dviratininkas ten ne pirmi metai . Žmonės skundžiasi, o Polis nerūpi. Susirūpins kada kokiai bobutei padarys Cezario pjūvį.

traiškyčiau tokius

traiškyčiau tokius portretas
traiškyti tokius š kaip tarakonus. Aš pvz. nešiojuosi dujinį balionėlį (tokį kaip policininkai). Nespėtų tas suš...senis sū.......avo peilio ištraukti
VISI KOMENTARAI 23

Galerijos

Daugiau straipsnių