Po konflikto Klaipėdos parduotuvėje į areštinę uždaryta neblaivi kariuomenės seržantė

  • Teksto dydis:

Sekmadienį Klaipėdoje į areštinę uždaryta neblaivi Lietuvos kariuomenės seržantė, kuri sudavė pardavėjai.

Policijos departamento duomenimis, apie 14.45 val. pranešta, kad H. Manto gatvėje esančioje parduotuvėje moteris ginčo metu ranka du kartus sudavė pardavėjai į veidą.
Nukentėjusioji dėl veido sumušimo, suteikus medicinos pagalbą, gydoma ambulatoriškai.

Įtariamoji ne tarnybos metu neblaivi (1,53 prom.) Lietuvos kariuomenės motorizuotos pėstininkų brigados Žemaitija seržantė S. S., gimusi 1991 metais, uždaryta į areštinę.



NAUJAUSI KOMENTARAI

$ Rimiui 111

$  Rimiui 111 portretas
Tamsta esate toks žioplas,kad neskiriate statutinės seržantės nuo civilių asmenų,tokių,kaip siuvėja ar pardavėja.Statutinių asmenų atsakomybė yra visai kitokia,griežtesnė.Statutiniais gali būti tik dori,pareigingi ir savo emocijas valdantys asmenys,o ne girtuokliaujančios moteriškės.

Aida

Aida portretas
Maziau tegu neblaivi rodosi nebucoau maciusi savo akim tokio neadekvataus elgesio patyleciau. Visiskai be gedos ta senyvo amziau pardaveja jei niek oblogo nesake. Isvis slykstu kai tokie zmones su tokiom pareigom toki pavyzdi rodos tikiuos atleis tokia.

Zelemunčikas

Zelemunčikas portretas
Tu,parše,savo nuvalkiotas blevyzgas skirk rašeivai.Nebūtina rašyti,kur ir ką ir kuom dirba jauna moteris,pavargusi ir susinervinusi ji gi ne geležinė.Pats tarnavau ir žinau tą jos duoną.Šis ar ši rašeiva,matyt labai jau nepatenkintas savimi,todėl ir stengiasi kuo daugiau kitam pamazgų užpilti.paminėdamas kuo ką ir kur moteris dirba.
VISI KOMENTARAI 21

Galerijos

Daugiau straipsnių