Po epilepsijos priepuolio vairuotoja rėžėsi į stulpą

Penktadienio vakarą Klaipėdos centre laimingo atsitiktinumo dėka buvo išvengta tragedijos, kai ties pėsčiųjų perėja judrioje gatvėje moters vairuojamas „Nissan Versa“ trenkėsi į apšvietimo stulpą.

Nelaimė įvyko penktadienį 17.30 val. ties Herkaus Manto ir Lietuvininkų aikštės sankryža, prie vaistinės. Kai per pėsčiųjų perėją ėjo keli pėstieji, prieš pat juos atlėkė raudonas „Nissan Versa“ ir trenkėsi į apšvietimo stulpą, nuvertęs apie pėsčiuosius įspėjantį muliažą – berniuką su kuprine. Tik laimingo atsitiktinumo dėka žmonės nenukentėjo.

Teko skubiai kviesti medikus automobilio vairuotojai, nes buvo akivaizdu, kad eismo įvykį galėjo išprovokuoti jos sveikatos sutrikimas. Atvykus greitosios ekipažui paaiškėjo, kad 68 metų vairuotoją ištiko epilepsijos priepuolis.

Moteris išgabenta į ligoninę.


Šiame straipsnyje: avarijaKlaipėda

NAUJAUSI KOMENTARAI

SAULIUS

SAULIUS portretas
turiu tą baisią ligą,nevairuoju,turiu neįgalumą....Daug kas šaiposi,kad nevairuoju.......ŽINAU KAD NEGALIU.......NEDUOK DIEVE TOKIOS LIGOS.........Man tik dvidešimt devyni........Priešui nelinkėčiau....

Anonimui

Anonimui portretas
Bet epilepsija sergantis žmogus ir yra neįgalus. Jam mokama neįgaliojo pašalpa. Jam negalima dirbti su visa eile mechanizmų. Tai kodėl galvojate, kad galima vairuoti automobilį. Ten kažkas siūlė pagalvoti, kad ir man gali nutikti tokia nelaimė. Taip gali. Ir tuomet aš nebevairuosiu.

Petras

Petras portretas
Po avarijos ,buvo galvos trauma,už pusę metų nukritau laiptinėje,nesupratau kas buvo,ligoninėje nustattė ,,,prasidėjo epilepsija...Ir ką,vairavau mašiną dvidešimt du metus.....Tai buvau sveikas,daktarai ne prie ko......Priepuoliai reti,bet važinėju atsargiai,būna jausmas kai nesi tikras,prie vairo nesėdu...O kiek girtų užmuša žmonių... kiekvieną dieną laikraščiuose,o atsiranda koks epileptikas,tai komentarų ohoho.........
VISI KOMENTARAI 18

Galerijos

Daugiau straipsnių