Po atleidimo iš darbo – gelbėjimo operacija

Uostamiesčio policijos pareigūnams teko imtis neįprastų pareigų, kurioms prireikė psichologinių žinių bei išmonės. Patruliai vadavo automobilyje užsirakinusią merginą, kurią ištiko šokas dėl atleidimo iš darbo.

Uostamiesčio policijos pareigūnams teko imtis neįprastų pareigų, kurioms prireikė psichologinių žinių bei išmonės. Patruliai vadavo automobilyje užsirakinusią merginą, kurią ištiko šokas dėl atleidimo iš darbo.

Antrojoje Melnragėje pirmadienio popietę, apie 15 val., keistai prie vairo sukniubusią merginą pastebėjo pašaliniai žmonės. Gyventojai apie įtarimus pranešė policijai.

Neįgaliųjų paplūdimio automobilių aikštelėje mergina sėdėjo "VW Golf" automobilyje, nereaguodama į aplinką.

Kadangi mašinos variklis veikė, o jos vairuotoja nereagavo pabeldus į langą, buvo nuspręsta, kad verta jį išdaužti.

Atrodo, kad mergina prie vairo sėdi praradusi sąmonę.

Šio darbo ėmėsi ugniagesiai gelbėtojai. Po valandos į Melnragės paplūdimio aikštelę įsuko ir medikai, kurie buvo kviesti dėl galimos grėsmės merginos sveikatai.

Tačiau apžiūrėjus vairuotoją ir su ja pasikalbėjus, išaiškėjo, kad mergina tą dieną buvo atleista iš darbo. Nelemtąjį pirmadienį gavusi atleidimo lapelį, ji nuvažiavo prie jūros, norėdama įkvėpti gryno oro.

Nežinoma ar nuo kokių nors raminamųjų, ar dėl patirto didelio streso merginai pasidarė bloga.

Tačiau atvykus greitosios medicininės pagalbos ekipažui, vairuotoja atsisakė vykti į ligoninę. Ji aiškino, kad emocines bėdas įveiks pati.

Psichologinės pagalbos telefonai:

Psichologinės pagalbos telefonai (pokalbiai 8-800 linija yra nemokami)

Vaikų linija www.vaikulinija.lt – 116 111

Jaunimo linija www.jaunimolinija.lt – 8 800 28888

Vilties linija, psichologinė pagalba suaugusiems www.kpsc.lt – 8 800 60700

Pagalbos moterims linija – 8 800 66366

Linija Doverija (pagalba teikiama rusų kalba) – 8 800 77277

Dingusių žmonių šeimų paramos centras – 8 800 26161; 8 5 2773135

Psichologinė pagalba internetu:

http://www.vaikulinija.lt

http://jppc.lt/draugas

http://paklausk.kpsc.lt

kasnutiko@yahoo.com



NAUJAUSI KOMENTARAI

As

As portretas
Kol darbdariai tures teise tyciotis taip ir bus.Kalbame apie vaiku patycias,Paziurekite kaip direktoriai ,pavaduotojai irt dar truputi aukstesnes pareigas uzimantys .....ojojoj.Nedrysk pasakyti savo nuomones,o dar ji dar protingesne negu ju ...SALIN ,SALIN TOKI DARBUOTOJA..Na liudna...

jo

jo portretas
istikruju mrgina sedejo daugiu nei valanda ir zmones sunerime skambino 112 praese sia situacija.. jei mergina butu reagavusi butu gaisrininkams nereikeje dauzti lango...

Violeta

Violeta portretas
Ka jus cia paistot? Kalbat taip, lyg mergina butu bandzius zudytis!!! Jai tik sokas! Viskas jai bus gerai ir baikit jus su tom uzuojautom ir psichologinem pagalbom, geriau konkretu darba jai pasiulykit!
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių