Plėšikai Žvejybos uosto rajone šokinėjo aukai ant galvos

Apiplėšimai nukentėjusiųjų namuose nėra dažnas atvejis, tačiau Klaipėdoje būta ir tokių. Viena nusikaltimo auka nukentėjo nuo sugėrovų pasikviestų svečių.

Daugiau nei prieš savaitę, vasario 11-ąją apie 11 val. greitosios medikai skubėjo į Sulupės gatvę, kur viename bute 18-metis vaikinas buvo rastas kritinės būklės. Medikų skubiai į ligoninę išvežtas vaikinas buvo operuotas, jam buvo skilusi kaukolė.

Tą pačią dieną į policiją kreipėsi šio vaikino motina, ji rado apvogtą butą. Šeimininkai pasigedo dviejų planšetinių ir nešiojamojo kompiuterių, kvepalų, papuošalų, laikrodžio, alkoholinių gėrimų bei kitų daiktų.

Pradėję tyrimą policininkai sužinojo, kad vasario 10-ąją vaikinas savo namuose linksminosi su draugais. Šie po kiek laiko paklausė, ar gali pasikviesti daugiau draugų. Šeimininkas neprieštaravo.

Svečiai atsinešė gėrimų, tad linksmybės tęsėsi.

Paskutinieji į svečius atėję vaikinai netruko susigaudyti, kad šeimininkai turi nemažai vertingų daiktų ir nusprendė butą apvogti. Pamatę, kad šeimininkas snaudžia, jie pradėjo krautis nusižiūrėtus daiktus.

Netikėtai pabudęs vaikinas ėmė ginti savo turtą, bet buvo parverstas ant žemės ir žiauriai mušamas. Atėjūnai ne kartą šokinėjo jam ant galvos. Medikai nukentėjusiojo patirtus sužalojimus įvertino, kaip sunkius, pavojingus gyvybei.

Po kelių dienų Kriminalinės policijos sunkių nusikaltimų tyrimo valdybos pareigūnai įtariamuosius sulaikė. Paaiškėjo, kad tai 18-metis ir metais jaunesnis jo bendrininkas, kurie ne vienerius metus siautėja Žvejybos uosto rajone, klaipėdiečių vadinamame „Rybportu“. Abu vaikinai pernai rudenį grįžo iš nepilnamečiams skirtos kolonijos. Pastaruoju metu jie labiausiai pasižymėjo vagystėmis ir plėšimais.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Martyna

Martyna portretas
Baisu skaityti naujienas:papjautas,mirtinai sudaužytas,pasmaugtas... Didesnių baisumų ir negali būti.Tokius pasodinti ir ne veltui maitinti,duoti tiek darbo,kad ne tik save išlaikytų,bet ir sumokėtų šeimoms už jų artimųjų skriaudimą ar nužudymą.Tokie ko gero nemoka planuoti savo gyvenimo,todėl jiems reikalinga kasdieninė priežiūra.Juk turint eurą,jis išleidžiamas alkoholiui ir ko pasekoje vyksta bsisiaudios dramos...

SISTEMA

SISTEMA portretas
Seimas sokineja ant tautos galvu, darbdavys ant darbuotoju galvu, tai ko nepasokineti nusikalteliui ant aukos galvos JUK NE VIENAS NEBAUDZIAMAS

Mokslininkas

Mokslininkas portretas
Zmogaus nepakeisi reikia zureti kokoi aplinkoi gyvena,nes nuo aplinkos priklauso zmogaus elgesys,jai zmogus gyventu tarp vagiu galu gale jis irgi butu vagys,viskas priklauso nuo aplinkos o ne nuo zmogaus.
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių