Plėšikai pritrūko pinigų alkoholiui

Praėjo vos kelios dienos nuo taksisto apiplėšimo Plungėje, o nusikaltimą tiriantys pareigūnai jau pranešė sulaikę jaunuosius nusikaltėlius. Demaskuotas ir merginą apiplėšęs būtinąją karinę tarnybą atliekantis klaipėdietis.

Pirmadienį prieš vidurnaktį prie baro Plungėje, A.Vaišvilos gatvėje, į taksi įsėdę trys vaikinai pavažiavo vos kelis šimtus metrų ir apiplėšė 52 metų vairuotoją.

Vienas nusikaltėlių grasino jam peiliu, kitas papurškė į akis ašarinių dujų ir pareikalavo pinigų. Jaunieji plėšikai gavo 150 eurų ir pabėgo.

Jau po dienos pareigūnai išsiaiškino, kad tai ne plungiškių darbas. Du nusikaltėliai yra telšiškiai, trečiasis gyvena Mažeikiuose.

Tą vakarą jie linksminosi su merginomis bet pritrūko pinigų, todėl jie ir nusprendė apiplėšti taksistą.

Pareigūnai sulaikė du aktyviausius apiplėšimo dalyvius, o jauniausias jų, dar pilnametystės nesulaukęs telšiškis, kviečiamas į apklausas drauge su tėvais.

Netrukus po nusikaltimo jaunieji kavalieriai vėl susitiko su nepilnametėmis plungiškėmis, pas vieną jų pareigūnai rado dujų balionėlį, kuriuo buvo nutvilkytos vairuotojui akys.

Policininkai dar aiškinsis, kaip vaikinai išleido pinigus. 1997 m. gimęs mažeikiškis su policija jau yra turėjęs daug reikalų, anksčiau jis jau keturis kartus buvo teistas už vagystes, viešosios tvarkos pažeidimus. Todėl ketinama prašyti teismo sankcijos suimti jį ilgesniam laikui.

1997 ir 1999 m. gimę telšiškiai anksčiau įstatymui nenusižengė, tad jiems kietų areštinės gultų veikiausiai neteks išbandyti.

Uostamiesčio policininkai išaiškino ir neseną merginos apiplėšimą Klaipėdoje.

Vieną naktį išeidama iš naktinio baro mergina susidūrė su ginkluotu plėšiku. Jis reikalavo telefono.

Mergina numetė daiktą į krūmus ir pabėgo. Netrukus telefonas buvo aptiktas lombarde.

Paaiškėjo, kad naktinis plėšikas – 1995 m. gimęs Lietuvos kariuomenės nuolatinės privalomosios pradinės karo tarnybos jaunesnysis eilinis.

Įtariamasis prisipažino įvykdęs minėtą plėšimą. Pinigų jam reikėjo alkoholiui.

Vaikinas į pareigūnų akiratį dar nebuvo pakliuvęs, kol vyksta tyrimas, perduotas karinio dalinio vadovybei stebėti.


Šiame straipsnyje: dujų balionėlisplėšimas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Paukstis

Paukstis portretas
Kaip tik sakyciau,kad nereik nusalinti,bet gerai ,,klyzmos,, duot.,o jei ismes is kareiviniu,tai tikrai nieko gero nebus is jo...

Protas

Protas portretas
Tikiuosi jo dalinio kariai asmeniskai kiekvienas duos y snuky tokiam degradui. I vadovyve nusalins be jokiu piniginiu ismoku uz tarnavima
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių