Penktadienį gaubė stresas

Penktadienis ir pilnatis – labai blogas derinys, atnešantis daugybę nemalonių netikėtumų ir tragiškų nelaimių. Tuo vakar įsitikino ne vienas klaipėdietis, miesto svečiai ir ypač specialiųjų tarnybų darbuotojai.

Penktadienis ir pilnatis – labai blogas derinys, atnešantis daugybę nemalonių netikėtumų ir tragiškų nelaimių. Tuo vakar įsitikino ne vienas klaipėdietis, miesto svečiai ir ypač specialiųjų tarnybų darbuotojai.

Žuvo po mašinos ratais

Vakar ryte Greitosios pagalbos stoties dispečeriai vos spėjo fiksuoti iškvietimus.

Skaudžiausia nelaimė įvyko kelios minutės iki aštuntos laisvojoje ekonominėje zonoje.

Čia esančioje Pramonės gatvėje lengvasis automobilis partrenkė ir mirtinai traumavo dviračiu važiavusį klaipėdietį.

"VW Passat" ir dviratininkas važiavo ta pačia kryptimi.
Pasak automobilį vairavusios 30-metės klaipėdietės Oksanos, dviratininkas staiga pasuko į kairę, tiesiai priešais jos mašiną.

Moteris bandė išvengti susidūrimo ir pasuko vairą į priešingą eismo juostą, bet mašina vis tiek trenkėsi į dviratį. Eismo nelaimės metu 67 metų klaipėdietis Vladimiras žuvo.

Bandymas išgelbėti vyro gyvybę buvo bevaisis, jam nebegalėjo padėti nei įvykio liudininkai, nei medikai.
Panašu, kad žmogus važiavo iš darbo netoliese esančioje įmonėje. Kaip įprasta tokiais atvejais, vairuotojos kraujas paimtas blaivumui patikrinti.

Tai buvo pirmoji, bet ne vienintelė vakar Klaipėdoje įvykusi tragedija.

Mirė viešbučio kambaryje

Nelaimė vakar lydėjo ir Vyriausybės kanceliarijos delegaciją, viešėjusią Klaipėdoje.

Vakar premjeras Algirdas Butkevičius dalyvavo Suskystintųjų gamtinių dujų (SGD) terminalo projekto įgyvendinimo komisijos posėdyje. Vyriausybės delegacija į uostamiestį atvyko išvakarėse, nes darbo diena Vyriausybės nariams turėjo prasidėti ankstų rytą.

Vyriausybės kancleris Alminas Mačiulis taip pat atvažiavo į uostamiestį, nes yra SGD terminalo priežiūros komiteto narys.

Jis pasakojo, kad su kolegomis į uostamiestį atvyko apie 21 val. ir apsistojo Minijos gatvėje esančiame viešbutyje "Park In".

"Sutarėme anksti ryte susitikti ir važiuoti į terminalą. Bet nesulaukėme vairuotojo, jis neatsiliepė ir į telefono skambučius. Todėl teko paprašyti viešbučio administraciją duoti mums jo kambario raktą. Įėjome į kambarį, kuriame nakvojo mūsų vairuotojas Pranas, ir pamatėme liūdną vaizdą", – pasakojo Vyriausybės kancleris A.Mačiulis.

Kambaryje ant grindų rastas negyvas 63 metų vyras.
Į įvykio vietą buvo iškviesti medikai ir policininkai. Greitosios ekipažas vilniečiui padėti jau nebegalėjo ir tik konstatavo mirtį.

Policininkai apžiūrėjo įvykio vietą. Išoriškai apžiūrėję jie smurto žymių neaptiko. Kol kas nėra jokių įtarimų, kad viešbučio kambaryje galėjo būti įvykdytas nusikaltimas.

Sukrėtė Vyriausybės atstovus

Velionio tyrimas bus atliekamas pirmadienį, tada turėtų paaiškėti mirties priežastis.
2-ajame Klaipėdos policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas Prano L. mirties priežasčiai nustatyti.

"Labai gaila, kad jis nesiskundė. Sunku komentuoti, mes nežinome, ar apie sveikatos negalavimus buvo žinoma šeimoje. Vėliau klausinėjau jo kolegų ir įsitikinau, kad bendradarbiams jis neminėjo apie sveikatos problemas. Tai didžiulė nelaimė, žmogus vykdė pareigas, lauksime, ką pasakys teismo medicinos ekspertai", – tvirtino A.Mačiulis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

v

v portretas
yra dar puikių jaunuolių pas mus. Ačiū jiems.

Drąsai

Drąsai portretas
O kam du kartus komentuoti?

Drąsa

Drąsa portretas
Šaunuolis vaikinas, išgelbėjęs moterį nuo mirties.Šaunuoliai ir jo draugai, kurie jam padėjo.Verti visi apdovanojimo.Žaviuosi jų drąsa.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių