Pavogtą golfą po pusdienio supleškino

Kas ir kodėl pavogė senutėlį golfą? Kodėl po pusės paros netoli šeimininkės namų šis automobilis buvo sudegintas? Į šiuos ir daug kitų klausimų turės atsakyti Klaipėdos miesto policijos komisariato Kriminalinės policijos pareigūnai.

Sekmadienį prieš 9 val. ryto 49-erių Molo gatvės gyventoja pastebėjo, kad jos namo kieme nebėra 1993 metais pagaminto „Volkswagen Golf“.

Moteris nustebo, kad kažkam prireikė jos raudono golfuko, pranešė apie vagystę policijai ir įvertino dingusią mašiną 840 eurų.

Tą pačią dieną po penkių valandų, 14.05 val. bendruoju pagalbos telefonu žmonės pranešė, kad Melnragėje, pėsčiųjų take mato liepsnojantį automobilį.

Ugniagesiai degančią mašiną rado už geležinkelio, šalia P.Lideikio gatvės esančiame take. Automobilis buvo visas apimtas ugnies, iš jo liko tik rėmas, visos dalys, kurios galėjo degti, sudegė.

Įvykio vietą apžiūrėję ugniagesiai valstybinių numerių neaptiko.

Iš mašinos kėbule iškaltų skaičių nustatyta, kad tai tas pats naktį pavogtas „Volkswagen Golf“.

Tyrimą atlieka Klaipėdos miesto policijos komisariato Kriminalinės policijos pareigūnai.

Jiems svarbu pakalbinti automobilio savininkę, galbūt šis pokalbis leis nustatyti, kas galėjo pavogti ir sudeginti automobilį.

Kol kas labiausiai tikėtina, kad automobilis supleškintas siekiant paslėpti kitą nusikaltimą. Neatmetama ir keršto versija. Keista, kad pagrobti valstybiniai numeriai, galbūt jie bus panaudoti vykdant kitą piktadarybę.

Kol kas policija įvykio nekomentuoja.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kikas

Kikas portretas
Automobiliu vagysciu isaiskinimas Klaipedoje galimai yra nulinis.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių