Pasieniečiai uoste sulaikė ieškotą vyrą

  • Teksto dydis:

Klaipėdos uoste VSAT pareigūnai sulaikė iš Vokietijos keltu atplaukusį uostamiesčio gyventoją. Jo paiešką buvo paskelbusi Klaipėdos policija. Pernai pasieniečiams iš viso įkliuvo 601 dėl nusikaltimų ar nusižengimų ieškomas asmuo.

Pirmadienį vakare VSAT Pakrančių apsaugos pasienio rinktinės pareigūnai pasirinktinio patikrinimo metu Pilies kontrolės punkte sustabdė 35-erių klaipėdietį. Jis į Klaipėdos uostą keltu atplaukė iš Vokietijos.

Patikrinę vyro dokumentus Uosto užkardos pasieniečiai nustatė, kad šio klaipėdiečio paiešką yra paskelbusi uostamiesčio policija. Asmuo buvo sulaikytas ir pristatytas į Uosto užkardą. Netrukus į ją atvyko policijos pareigūnai, kuriems buvo perduotas sulaikytasis.

Iš viso 2017 m. pasieniečiai sulaikė 601 asmenį, kurio dėl įvairių nusikaltimų ar nusižengimų ieškojo Lietuvos ir užsienio valstybių teisėsauga. Dažniausiai tokie asmenys VSAT pareigūnams įkliuvo šalies oro uostuose (389 sulaikytieji) ir pasienyje su Baltarusija (87).

Pagal pilietybes daugiausiai sulaikyta Lietuvos piliečių – 489. Taip pat teisingumo neišvengė 26 Baltarusijos, 24 Ukrainos, 15 Rusijos, 11 Tadžikistano bei dar 13 valstybių piliečiai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Keista, kad kai narkotikai

Keista, kad kai narkotikai portretas
keliauja su keltu , kazkaip nepavyksta patikrinti...

Hmm

Hmm portretas
eme ir pasirinktinai viena patikrino - koks sutapimas, wow.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių