Pasieniečiai Palangos oro uoste antrankiais surakino girtą keleivį

  • Teksto dydis:

Iš Palangos į Škotijos miestą Glazgą ketinęs skristi neblaivus vyras triukšmavo ir griuvinėjo išvykimo salėje, todėl nukeliavo ne į orlaivio saloną, o tarnybines pasieniečių patalpas. Čia agresyviai besielgusiam chuliganui sutramdyti prireikė antrankių.

Prieš pat vidurnaktį iš ketvirtadienio į penktadienį Palangos oro uoste budėję Pakrančių apsaugos rinktinės pasieniečiai išvykimo salėje pastebėjo sumaištį keliantį neblaivų vyrą.

25 metų lietuvis sunkiai orientavosi aplinkoje, triukšmavo ir griuvinėjo ant grindų.

Į tarnybines patalpas atvesdintas vyras nepaisė uniformuotų pasieniečių reikalavimų nusiraminti. Iššaukiančiai ir agresyviai besielgusį lietuvį pareigūnams teko surakinti antrankiais, pranešė Valstybės sienos apsaugos tarnyba (VSAT).

Keleiviui nustatytas 2,33 promilių girtumas. Potencialią grėsmę skrydžio saugumui kėlęs triukšmadarys nebuvo priimtas į orlaivio saloną.

Penktadienio vidurnaktį vyrą pasieniečiai perdavė kolegoms iš Palangos policijos.

Triukšmadario nuolatinė gyvenamoji vieta deklaruota Jungtinėje Karalystėje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Bite

Bite portretas
Ir rugsejo 15d. vakare buvo toks triuksmadarys....sklaidesi ziauriai...buvo iegi nuramintas

a

a portretas
Emigrantai isgere jauciasi pasaulio bambos..gaila man ju :)))

Varlė keliauninkė

Varlė keliauninkė portretas
Labai dažnai tenka skristi iš Palangos oro uosto, pastoviai būna neblaivių keleivių, negaliu suprasti kaip ten juos registruoja skrydžiui, arba dar baisiau: nusiperka Duty Free "plėčkelę" ir susikrato į save prieš lipant į lėktuvą, visur kameros, negi niekas nemato monitorinėje., baisu...
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių