Karklėje partrenkė dviratininką ir paliko griovyje

Antradienį po vidurdienio Karklėje, Placės – pagrindinėje kaimo gatvėje kol kas nenustatytos markės juodas visureigis partrenkė šalikele važiavusį dviratininką. Avarijos kaltininkas, palikęs sužeistą žmogų griovyje, pabėgo. Įtariama, kad tai galėjo padaryti kažkas, vairavęs vienos vietos verslininkės mašiną.

Placės gatve važiavusį pusamžį žilą vyrą, dėvintį profesionalaus dviratininko drabužius, netikėtai kliudė juodas kol kas nenustatytos markės visureigis, iš kairės staigiai sukęs į dešinę prieš pat dviratininko nosį.

Po susidūrimo dviratininkas atsidūrė griovyje, netrukus prie jo sustojo kitas dviratininkas, kuris ir iškvietė medikus bei pareigūnus. Sužeistajam veikiausiai išnarintas arba sulaužytas klubo kaulas. Jį išvežė greitosios pagalbos automobilis, aplamdytą nelaimėlio dviratį paėmė policininkai. Avarijos kaltininkas – juodas visureigis nė nestabtelėjęs pasišalino iš įvykio vietos.

Dienraščio duomenimis, pareigūnai aiškinasi versiją, kad mašiną galėjo vairuoti viena vietos verslininkė ar kažkas iš jos artimųjų, moters kieme rasta labai panaši į įtariamąją mašiną, ant kurios matyti šviežios susidūrimo žymės. Tačiau teigiama, kad minėta automobilio savininkė prieš kelias valandas išvyko į Klaipėdą kitu transportu ir esą mašinos ji nevairavo. Pareigūnai aiškinasi įvykio aplinkybes.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Karkle

Karkle portretas
Mes dar laukiame policijos atsakymo. Juk surastas dzipas,kuris nutrenke zmogu ir pabego. Tyrejai viska isaiskins...

...

... portretas
zmogus po operaciju, o kaltu ner..:(

jonas

jonas portretas
jei neklystu,tai kazkur netoliese ir Gusiatino dukra gyvena ir turi dzipa
VISI KOMENTARAI 16

Galerijos

Daugiau straipsnių