Parke – iškrypėlio išpuolis

Klaipėdos poilsio parke su mažu vaiku vaikštinėjusi klaipėdietė tapo iškrypėlio auka. Vežimėlį su miegančia mergaite stūmusi auklė parko takelyje išvydo iš krūmų išnirusį ekshibicionistą.

Klaipėdos poilsio parke su mažu vaiku vaikštinėjusi klaipėdietė tapo iškrypėlio auka. Vežimėlį su miegančia mergaite stūmusi auklė parko takelyje išvydo iš krūmų išnirusį ekshibicionistą.

Vyras, matyt, laukė momento, kai takelyje nebus daugiau žmonių. Pasirinkęs vienišą auklę, vyriškis išžirgliojo iš savo slėptuvės.

"Jis galvą dengė užsimovęs ant jos savo vilkėtus marškinėlius. Kelnės buvo nuleistos kone iki batų. Tačiau nors jos ir trukdė judėti, jis kone bėgte iššoko iš krūmų", – pasakojo įvykio liudininkė.

Mergina tikino, kad iš pradžių labai išsigando ir ėmė šaukti. Tačiau vėliau pradėjo gėdyti iškrypėlį.

"Aš jam pasakiau, kad šlykštu man, ir skubiai nubėgau tolyn", – prisiminė mergina.

Klaipėdietė prisipažino, kad šį parką dažnai lanko ir čia sutinka ne vieną mamą su mažyliu.

"Anksčiau nebuvau mačiusi šiame parke iškrypėlių, tik girdėjau, kad jie mėgsta šią vietą", – pasakojo mergina.

Įvykio dalyvė patikino, kad, jos manymu, vyras galėtų būti apie 30 metų amžiaus.

Klaipėdietė prisiminė, kad prieš keletą metų panašioje situacijoje atsidūrė su drauge.

"Mes lipome vieno daugiabučio laiptinėje laiptais į viršų. Staiga išgirdome, kad iš viršaus nusileidžia kažkoks žmogus. Tai buvo vyras. Tačiau prasilenkdamas su mumis, jis praskleidė rūbus ir parodė lytinius organus. Mes su drauge ėmėme klykti, ir jis nėrė iš laiptinės", – pasakojo mergina.

Klaipėdos 1-ojo policijos komisariato Viešosios policijos skyriaus viršininkas Arūnas Pužauskas nusistebėjo, – šiltas ruduo pažadino ir iškrypėlius.

"Kažkam šiluma gal ir gerai, o va kai kas be kelnių bėgioja. Skelbsime medžioklę. Policijos pareigūnai dažniau užsuks dienos metu į šį parką", – pažadėjo A.Pužauskas.


Šiame straipsnyje: parkasJūros parkasiškrypėlis

NAUJAUSI KOMENTARAI

neskubėkim

neskubėkim portretas
juk jis toks pats, kaip ir kiti, pvz., homoseksualai. tuoj tokie bus pripažinti ir labai gerbiami. kad taip neatsitiktų, tokius iškrypėlius, kol jie nepaskelbti norminiais ir gerbtinais, būtina gaudyti ir atitinkamai pašventinti.

AHA

AHA portretas
Prie atrakcionu parko buvom pagave toki - atemem lietpalti ir plika, vienais guminiais botais paleidom :)

jg

jg portretas
Medzuokle prasidejo
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių