Pareigūnai stebisi: Jūros šventėje – jokių muštynių

Į Klaipėdą plūstelėjęs milžiniškas žmonių srautas užkrovė papildomo darbo policijos patruliams. Budintys pareigūnai tikino Jūros šventės metu sulaukę dvigubai daugiau iškvietimų nei įprastą savaitgalį, tačiau muštynių ar kitokių agresijos proveržių neužfiksavo.

Visą savaitgalį uostamiesčio gatvėse patruliavo didesnės policijos pajėgos. Šventei buvo ruoštasi atsakingai, todėl išvengta nemalonių staigmenų.

Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato (VPK) budintis pareigūnas skaičiavo, kad per dvi šventės dienas sulaukta beveik 900 iškvietimų.

„460 iškvietimų per parą, tai yra nuo šeštadienio 8.30 val. iki sekmadienio 8.30 val. Penktadienį per tą patį laiką – 430. Tai yra kone dvigubai daugiau nei paprastą savaitgalį“, – sakė budėtojas.

Policijos suvestinėje daugiausia vyrauja vagystės, skundai dėl triukšmo ir garsios muzikos, neleistinose vietose pastatytų automobilių.

„Muštynių iš viso nebuvo“, – tikino pašnekovas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Taip

Taip portretas
Tie Gentvilo alaus gėrimo ilgi stalai, sustatyti per visą Manto gatvę, iki šiol purto.

Ozio tvarto myzalai

Ozio tvarto myzalai portretas
Vienintelis dalykas fainas šitoj šventėj- tai daugybė fainų bachuriukų. Galėčiau bet kuriam priėjus, prasegus kelnes jį maloninti. Visad vaikštau su stajaku, kai aplink daug gražių vaikinų. Sunku kartais susilaikyti neprisipažinus kas aš esu.

Dekui

Dekui portretas
Dekui ""Klaipedietei"" priminete apie stalus ir girdyma visuomenes, tai pasirodo Gentvilas darbavosi....
VISI KOMENTARAI 20

Galerijos

Daugiau straipsnių