Pareigūną talžęs girtas vairuotojas pats atsidūrė ligoninėje

  • Teksto dydis:

Pirmadienį pareigūnams Kretingos rajone teko tramdyti agresyviai besielgusius pažeidėjus, pranešė Policijos departamentas.

6.49 val. gautas pranešimas, kad Kretingos rajone, Pasertupio kaime, į griovį įvažiavęs automobilis, o šalia vaikšto galbūt neblaivūs asmenys. Įvykio vietą atvykus policijos pareigūnams ir aiškinantis įvykio aplinkybes, asmuo nevykdė teisėtų pareigūnų reikalavimų, pasipriešino ir ranka sudavė vyriausiajam patruliui bei sulaikymo metu sužalojo dešinės rankos pirštą. Pareigūnas dėl piršto patinimo ir nubrozdinimo, suteikus pagalbą, gydomas ambulatoriškai.

Neblaivus 26-erių metų įtariamasis, kuriam nustatytas 1,39 promilės girtumas, atvesdintas į Kretingos rajono policijos komisariatą, kur pradėjo skųstis skausmais, todėl buvo pristatytas į Klaipėdos ligoninę.

Vyrui buvo lūžusi nosis, suteikus medicininę pagalbą, jis uždarytas į areštinę.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Broniau

Broniau portretas
Girtuokliams netik nosį laužyti, bet dar ir apipylus benzinus padegti reiktų už tai, jog kelia grėsmę kitų žmonių gyvybėms.

Bronius

Bronius portretas
Nors jau neviešintų tokių „bajerių“. Pareigūnas nusibrozdino pirštą į vaikino nosį ją sulaužydamas. Toliau pareigūnui biuletenis, nosies savininkui baudžiama byla kam tokią kietą nosį nešioja. P.S Netvirtinu kad nereikia tramdyti degradų bet viskam saikas ir ribos... Ir savigarba... Jėgos struktūros darbuotojas nusibrozdinęs pirštą nubėgo mamai skųstis...
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių