Pamaryje ištuštintos dingusio vyro sąskaitos

Šilutės rajone policija aiškinasi mįslingą vyriškio dingimą. Paaiškėjo, kad vos pradingus Kintų seniūnijos Sakūčių kaimo gyventojui vaizdo kameros kitą dieną viename bankų užfiksavo žmones, ėmusius pinigus iš dingusiojo sąskaitos.


 

Šilutės rajone policija aiškinasi mįslingą vyriškio dingimą. Paaiškėjo, kad vos pradingus Kintų seniūnijos Sakūčių kaimo gyventojui vaizdo kameros kitą dieną viename bankų užfiksavo žmones, ėmusius pinigus iš dingusiojo sąskaitos.

Nors pareigūnai ne pirmą kartą gauna žinią, kad 45 metų Rolandas Žiobrys išėjęs iš namų pradingsta ilgesniam laikui, tačiau šį sykį policija paskelbė kovo 11-ąją prapuolusio vyro paiešką. R.Žiobrio pasigedo pusseserė, kurios namuose jis ir gyveno pastaruoju metu.

Vietos žmonės kėlė įvairias versijas – esą dingusysis mėgo išgerti, todėl ir prapuolė. Kiti net kėlė versiją, kad vyras galėjo pasirinkti savižudybę, nes jo pečius slėgė neišmokėtų skolų našta. Treti svarstė, ar jis tik nebus susiruošęs išvykti į Vokietiją, kur jau yra buvęs.

Tačiau lietuvis iš šios šalies jau kartą buvo deportuotas.

Nuo kovo iki gegužės Kintų seniūnijoje niekas taip ir neregėjo R.Žiobrio. Vis dėlto mįslingoje istorijoje atsirado naujų detalių, kai policija išsiaiškino įtarimų keliančią aplinkybę.

Kitą dieną po vyro dingimo Šilutėje esančiame vieno banko filiale kažkas išgrynino pinigus iš R.Žiobrio sąskaitos.

Filmavimo kameros užfiksavo svetimus pinigus nuimančius šviesių plaukų, stambaus sudėjimo moterį ir barzdotą, kepurę dėvintį vyrą. Pora po operacijos ramiai išžingsniuoja iš banko skyriaus.

Policijos duomenimis, užfiksuoti asmenys nėra panašūs į dingusiojo giminaičius, tad pareigūnai prašo visuomenės pagalbos narpliojant šią istoriją.

R.Žiobrys jau buvo kartą tapęs vietinės reikšmės žvaigžde, kai jo gyvybę išgelbėjo vieno Šilutės laikraščių redaktorius.

Istorija nutiko 2005 m. Du butelius alaus išgėręs vyras įkrito į Šyšos upę ir pats nebegalėjo išlipti. Kurį laiką vandenyje išbuvusį šilutiškį pastebėjo ir išgelbėjo laikraščio redaktorius ir pro šalį ėjęs jaunuolis.

O štai kintiškiai jau kurį laiką krizena žiūrėdami interneto platybėse patalpintus vaizdo siužetus su R.Žiobrio "pasirodymais".

Vyras nufilmuotas tame pačiame Sakūčių kaime esančioje sodyboje, iš kurios išėjęs pradingo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Sita moteriske, Swedbank filiale profilaktiskai apsilanko, reiktu perziureti senesnius irasus, manau rastu.

as nesuprantu

as nesuprantu  portretas
kaip gi galima nuimti pinigus nuo kito zmogaus saskaitos ir ypac banke ,taigi tikrina tapatybe ,papraso paso ,o cia belenkas priejes sako duok man nuo tos saskaitos pinigus ? cia bankas blogai atlieka savo darba

kaip

kaip portretas
O tai nuo kada banko kasoje belekam yra isduodami pinigai is svetimos saskaitos? darbuotoju ir klauskit kas tokie, jei jau kameros vaizdus turit. kam dabar speliot. Jei ne savininkas atejo, vadinas igaliojima atsinese, kuriame ir parasyta kas jie - giminaiciai ar kaimynai..
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių