Palangoje girtas vairuotojas partrenkė moterį ir bandė bėgti

Penktadienio vakarą Palangoje automobilis partrenkė ir sunkiai sužalojo moterį. Vairuotojas bandė pabėgti iš įvykio vietos.

Eismo nelaimė įvyko 22.50 val. J. Basanavičiaus gatvėje. Automobilis „Mazda“ traumavo 54 metų moterį.

Vairuotojas nesustojo ir nepaskubėjo suteikti nukentėjusiai moteriai pagalbos. Netrukus praeiviai sustabdė šią mašiną Vytauto gatvėje, jie perdavė vairuotoją policininkams.

Buvo akivaizdu, kad 28 metų vairuotojas – neblaivus. Alkoholio matuoklis parodė 1.72 prom.

Greitosios pagalbos ekipažas skubiai išgabeno moterį į ligoninę, kur jai buvo diagnozuota politrauma. Nukentėjusioji gydoma Reanimacijos skyriuje.

Pareigūnai pradėjo ikiteisminį tyrimą, avarijos kaltininkas nakvojo areštinėje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

mama

mama portretas
Kodel nieko neraso apie vakar Klaipedoje perejoje partrenkta seima, moteris dar buvo nescia.Daugiausia ji vargsele nukentejo net batai nuleke kelis metrus, vyras ir sunus atsipirko tik isgasciu, zinoma 12 berniukui ŠOKAS ir jis greit nepraeis, o greitojoje NESITEIKE net koju persviesti paciupinejo ir vyrui liepe namo vežtis ir tepti su tepaliukais - gerai nors ginekologas apziurejo kad vaikeliui nieko nebutu atsitike ACIU JAM UZ TAI. Tik idomu kaip miega zmogus , nemates perejoje seimos,atimtos teises tai ne skriaudos atlyginimas, tai pamoka tokiems vairuotojams. STRESAS, IŠGASTIS GALI PAKENKTI KUDYKELIUI, kas atsakys uz tai, ZMOGAU TAU TURI VISOS NAKTYS BUT BEMIEGES JEI DAR TURI SAZINES, NORS SEIMAI PADEK , VAISTAI NEPIGUS, BATAI KURIUOS PERVAZIAVAI BRANGUS...

Miestiete, yra Vaitkus Palangos meras ir

Miestiete, yra Vaitkus Palangos meras ir  portretas
yra Vaitkus Klaipėdos uosto direktorius. Linkiu išsiblaivyti ir iš naujo perskaityti straipsnį

To miestiete

To miestiete portretas
kokia geležies rūda, koks uostas, koks koksas? Tu kokį koksą šniauki, kad nesupranti apie kokį miestą rašoma?
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių