Pajūryje mirtys šiurpino žmones

Netikėtos mirtys sutrikdo žmones, ypač, jei jie aptinka savižudžius. Taip penktadienį pajūryje atsitiko dukart, dar keli žmonės rasti mirę ne namuose.

Apie pusę devintos ryto pietinėje Klaipėdos dalyje už prekybos centro BIG pasivaikščioti išsiruošusi moteris jaunuolyne rado ant medžio šakos pasikorusį vyrą. Netruko paaiškėti, kad tai – 1966 metais gimęs klaipėdietis. Vyras gyveno visai netoli tos vietos.

Po vidurdienio Palangoje, Bangų gatvėje žmonės rado tokiu pat būdu savo gyvybę nutraukusio 1978 metais gimusio vietos benamio kūną.

Penktadienį Viršutinėje gatvėje esančiuose nakvynės namuose socialinė darbuotoja rado negyvą 1973 metais gimusį šios įstaigos globotinį.

Kauno gatvės 33 namo laiptinėje tarp pirmojo ir antrojo aukštų žmonės rado mirusią šio namo gyventoją, kuri buvo gimusi 1936 metais.

Šeštadienį iš ryto Dituvos soduose žmonės pastebėjo kaimyną gulintį be gyvybės ženklų savo sklype ant žemės. Atskubėję medikai konstatavo mirties faktą.

 

Psichologinės pagalbos telefonai (pokalbiai 8-800 linija yra nemokami)

Vaikų linija www.vaikulinija.lt – 116 111

Jaunimo linija www.jaunimolinija.lt – 8 800 28888

Vilties linija, psichologinė pagalba suaugusiems www.kpsc.lt – 8 800 60700

Pagalbos moterims linija – 8 800 66366

Linija Doverija (pagalba teikiama rusų kalba) – 8 800 77277

Dingusių žmonių šeimų paramos centras – 8 800 26161; 8 5 2773135

Psichologinė pagalba internetu:

http://www.vaikulinija.lt

http://jppc.lt/draugas

http://paklausk.kpsc.lt

kasnutiko@yahoo.com



NAUJAUSI KOMENTARAI

tam Taigi

tam Taigi portretas
jei sąžiningai dirbai 40 metų, tai neskursti ir nėra reikalo lėkti į sanatorijas. Tikri ligoniai ten patenka (jei nepatenki, skųskis Ligonių kasoms), o amžini virkautojai gali pavirkauti ir prie kokios dar likusios sovietinės skulptūros, nes tokių išsiilgusių sovietmečio, kai galėjo be reikalo varinėti po sanatorijas, dar, deja, yra.

Pastebėjimas

Pastebėjimas portretas
daugiau alų plemkit, "diktinyte" užsigerdami...Tauta nugirdyta ir nudegradavusi, o kurie dar norėtų kapanotis iš to liūno, net nusitverti neturi už ko. Šlykštu ir tiek.

Varykit į kacapstaną

Varykit į kacapstaną portretas
Jau ir čia vatnykai reiškiasi.
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių