Pajūryje darbavosi ilgapirščiai

Prieš savaitgalį uostamiestyje bei aplinkiniuose miestuose nesnaudė vagys. Kai kurie jų pasinaudojo proga daiktų šeimininkams trumpam be priežiūros palikus savo turtą, kiti laužėsi į sandėliukus ar savinosi automobilių dalis.

Savaitės pabaigoje keletas uostamiesčio bei aplinkinių miestų gyventojų nukentėjo nuo ilgapirščių.

Ketvirtadienį vagys, nukirpę pakabinamą spyną, pateko į vieno S.Šimkaus gatvėje esančių namų rusį ir iš sandėliuko pavogė 400 eurų vertą baltos spalvos dviratį.

Gyventojų sandėliukų turinys domino ir kiek labiau nuo Klaipėdos nutolusius ilgapirščius.

Plungės rajono policijos pareigūnams pranešta, kad penktadienio rytą Plungės rajono gyventojas pastebėjo, jog išlaužę sandėliuko duris vagys pasisavino 600 eurų vertus du dviračius.

Prieš savaitgalį vagys nesnaudė ir Palangoje.

Penktadienio rytą į kurorto policijos pareigūnus kreipėsi palangiškis, kuris nurodė, kad S.Nėries gatvėje nuo automobilio „Volvo XC“ ilgapirščiai nuėmė du galinio vaizdo veidrodėlius, kurių vertė – apie 700 eurų.

Netrukus pareigūnams pavyko sulaikyti įtariamus nusikaltimo autorius – 1985-aisiais gimusius kauniečius.

Pasitaikė ir atvejų, kai vagis sudomino kuriam laikui be priežiūros palikti daiktai. Į tokią situaciją savaitės pabaigoje pateko viena klaipėdietė.

Policijos pareigūnams moteris nurodė, kad Kauno gatvėje esančiame parke trumpam ant suoliuko be priežiūros paliko savo rankinę, kurios netrukus neberado.

Moters rankinėje buvo mobilusis telefonas „Samsung Galaxy“, automobilio dokumentai. Skaičiuojama, kad iš viso padaryta žala siekia 289 eurus.


Šiame straipsnyje: ilgapirščiaivagysvagystės

NAUJAUSI KOMENTARAI

Zuja

Zuja portretas
Degradai.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių