Pajūrio regioniniame parke – vagystė

Pajūrio regioninis parkas prarado kelis tūkstančius eurų kainuojančias naujas traktoriaus padangas.


 

Pajūrio regioninis parkas prarado kelis tūkstančius eurų kainuojančias naujas traktoriaus padangas.

Parko direkcijos darbuotojai padangų pasigedo balandžio 10 dieną 12.45 val. Jos buvo padėtos šalia traktoriaus „John Deer 5070M“ neaptvertoje teritorijoje, netoli parko administracijai priklausančio pastato.

Pajūrio regioninio parko administracija neturi pastato, kuriame galėtų laikyti brangesnius daiktus, tad ilgoką laiką padangos laikytos tiesiog traktoriaus priekaboje. Tačiau, kai priekabos prireikė, jos buvo iškeltos ir paliktos šalia traktoriaus.

Naujutėlės kartu, ant ratlankių sumontuotos padangos vertinamos 6 tūkst. eurų.

Klaipėdos rajono policijos komisariate dėl vagystės pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Parko administracijos darbuotojai svarsto, kad svetimi, atsitiktinai pro šalį ėję žmonės negalėjo žinoti, kad atokiau nuo administracijos pastato laikomos brangios padangos.

„Negalime besti pirštu į kažkurį žmogų, bet svarstome, kad iš maždaug 300 kaimo gyventojų, trečdalis gyvena pasiturimai ir jiems vogti padangas nerūpėtų. Tikėtina, kad jas pastebėti ir suplanuoti, kaip pagrobti galėjo ateiti į galvą tik kažkuriam iš vietos žmonių. Tikimės, kad pareigūnai šią vagystę išsiaiškins. Valstybė mums skiria pinigų brangiam traktoriui įsigyti, o va kur laikyti jo padangas lėšų negauname“, – dalijosi nuoskauda parko darbuotojai.

Ketvirtadienį  regioninio parko direktorius Darius Nicius pareigūnų buvo pakviestas atvykti į Švėkšną atpažinti padangų. Gali būti, kad policininkams pavyko surasti ir pagrobtus daiktus, ir vagis. Vakare paaiškėjo, kad tai ne tie ratai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių