Opelis rėžėsi į draugystės su Debrecenu simbolį

Sekmadienį po avarijos, kurios metu automobilis trenkėsi į Vengrijos miesto Debreceno ir Klaipėdos draugystės simbolį – metalinę konstrukciją, policininkams teko aiškintis, kuris trijų automobiliu važiavusių vaikinų jį vairavo.

Avarija įvyko apie 21 val, kai iš Debreceno gatvės atlėkęs „Opel“ nepasuko į dešinę, o nuvažiavo tiesiai, užlėkė ant žaliosios salelės ir rėžėsi į metalo konstrukciją.

Iškviesti greitosios medicinos pagalbos medikai vieną vaikiną išvežė į ligoninę, tiesa, netrukus konstatuota, kad sužalojimai nepavojingi, jaunuolis išleistas gydytis ambulatoriškai.

Jis buvo smarkiai apgirtęs, tik ligoninėje jis sutiko pasitikrinti blaivumą, alkoholio matuoklis užfiksavo sunkų girtumo laipsnį.


Policijos kriminalinių įvykių suvestinėje teigiama, kad automobilį vairavo 3,4 prom. į alkoholio matuoklį įpūtęs 45 metų vyras. Jo kaltę bandė prisiimti 40-metis, kuris į matuoklį įpūtė 0,49 prom.

Ligoninėje dėl sužalojimo pabuvojo 37-erių vyras.

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Idėja

Idėja portretas
Gal tą draugystės simbolį atėjo laikas perkelti? Normalią sankryžą padarytų, kidk dėkingumo iš žmonių sulauktų. Apendiksas miesto ir tiek.

Momo

Momo portretas
Ir dabar stovi tas simbolis pakrypes, kol galiausiai kam nors ant masinos uzgrius.

Menu

Menu portretas
Buvo idomi draugyste draude vaziuoti i Debrecena sovietai
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių