Nežinomasis naktį apšaudė porelę

Uostamiesčio Debreceno gatvė tampa viena nesaugiausių Klaipėdos gatvių. Čia ne tik plėšikaujama, bet ir šaudoma į žmones. Savaitgalį ties gatvės viduriu nuo nežinomo šaulio nukentėjo vaikinas ir mergina.

Šeštadienį apie 2 val. nakties 25-erių jaunuolis su 22 metų mergina vaikštinėjo Debreceno gatve ir nesutiko jokio žmogaus. Staiga abu pajuto skausmą plaštakose – į jas buvo šauta.

Medikai vaikinui ir jo draugei ištraukė metalinius, mažo kalibro šratukus. Sužeidimas nėra rimtas, tačiau pats šaulio poelgis – visiškai rimtas. Jeigu tokiais šaudmenimis būtų pataikyta į akį, sužalojimas galėtų turėti nepataisomų pasekmių.

Pareigūnai pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl viešosios tvarkos sutrikdymo ir norėtų, kad atsilieptų įvykio liudininkai.

Prieš kelerius metus kitose Klaipėdos vietose panašiai buvo sužeisti keli vaikai, mažo kalibro ginklais pataikyta ir į gyvūnus. Kaltininkai beveik visais atvejais nebuvo nustatyti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Cyhas

Cyhas portretas
Pagauti ir kojas sulauzyti.

atsimenu

atsimenu portretas
o man buvo 9 kai tik po karo 1948 Kaulu gatveje gyvenom mediniam namuke o priesais buvo dideli namai spec. kariskiam rusu su seimom ir dar tada ju vaikai saude i mus is oriniu vadindami nacionaliniais banditais ir pro mus vesdavo i stoti isvezimui skirtus zmones tai ko gero ir siandien ju ir ju anukeliu apstu Klaipedoje nes ir klimatas kriminogeninis didziausias

QQ

QQ portretas
O kas tai padarė nėra surasta dėl nekompetetingo policijos pareigūnų ir tyrėjų darbo. Jeigu būtų atliekami tokie tyrimai, kurie "ne tik popierius užpildyti", o iš tikrųjų ieškomas nusikaltėlis, tada sulauktume ir normalių, o ne "padirbtų", "eilinių" tyrimo rezultatų - nieko neradom, nes neieškojom ir nesistengėm arba nesame kompetetingi, nes į policijos akademiją dešimtukais besimokantys neina, kad gauti minimumą ir dirbti su marozais dieną naktį, o esami tyrėjai, jeigu taip pavadinsi, tai kompetetingi tik jeigu pats pateiktum visus įrodymus po nosimis...
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių